Kreipiasi skaitytojai: užsemta gatvė kauniečius verčia rinktis kitą maršrutą | Kas vyksta Kaune

Kreipiasi skaitytojai: užsemta gatvė kauniečius verčia rinktis kitą maršrutą

Kas vyksta Kaune skaitytojų nuotr.

Kaunas tvarkosi ir kauniečiai tuo džiaugiasi. Tačiau tvarka gali pasigirti tikrai ne visos Kauno vietos – vieną itin didelių nepatogumų keliančią situaciją fiksuoja ir portalo skaitytojai.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pranešė, jog patekimas į Palemoną pro Neveronių gatvę palijus yra apsunkintas. Iš greitkelio Kaunas–Vilnius įsukus į gatvę, pasitinka vandeninga kliūtis..

„Kažkas užpylė žemėmis slėnius ir kelias liko žemiau užpiltų žemių. Palijus lietui, vairuotojų laukia išbandymai, nes pravažiuoti balą – nelengva“, – pastebėjo skaitytojas, pridūręs, kad viską išspręstų žemių kalnuose padarytos pralaidos vandeniui nubėgti.

Apie situaciją pranešęs skaitytojas įspėjo, jog balas įveikti gali ne kiekvienas – vieniems pavyksta pravažiuoti iš lėto, o dalis gyventojų renkasi ilgesnę kelionę, vykdami į Neveronis pro Ramučius.

Situacijos nešvelnina ir orai – sinoptikai praneša, jog Kauną ir ateinančias paras vis aplankys lietaus pritvinkę debesys. Detalią informaciją apie orus galite rasti čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA