Kauniečiai negali patikėti vairuotojo įžūlumu: trukdo ir grasina darbuotojams | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai negali patikėti vairuotojo įžūlumu: trukdo ir grasina darbuotojams

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Savaitės pabaigoje socialiniuose tinkluose kauniečiai pasidalino prie pat taromato V. Krėvės pr. 57 pastatyto automobilio nuotraukomis. Gyventojų teigimu, įžūlus „Mercedes-Benz“ vairuotojas piktybiškai palieka automobilį šalia taros surinkimo vietos – tai kelia sunkumų ir prailgina aptarnaujančio personalo darbo valandas, nes tenka laukti, kol ne vietoje pastatytas automobilis bus patrauktas.

Nepaisant prašymų, automobilis tiesiog „prilipęs“ prie taromato / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Pilietiško kauniečio teigimu, „Mercedes-Benz“ vairuotojas ne tik nereaguoja į pastabas, bet ir kabinėjasi prie taromato darbuotojų, žeria kaltinimus ir grasinimus dėl mašinos įbrėžimų, kuriuos neva palieka tarą iš prietaiso surenkantys žmonės.

„Taromato darbuotojai baigia darbą aštuntą valandą vakaro, tačiau laukia iki devynių vakaro, kol vairuotojas nusprendžia patraukti automobilį“, – susiklosčiusią situaciją aiškino piktavališko parkavimo ypatumus užfiksavęs vyras.

Pasak jo, darbuotojai negali pravažiuoti su palete, nes priėjimą prie taromato blokuoja „Mercedes-Benz“, o transporto priemonės savininkas patraukti keturratės nuosavybės neskuba.

Mandagus prašymas piktybiško vairuotojo visai nejaudina / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Vairuotojas ne kartą buvo įspėtas, o ant taromato net pakabintas atspausdintas pranešimas, kuriame prašoma nestatyti automobilio pernelyg arti, tačiau užkietėjusiam tvarkos laužytojui tai nė motais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA