„Žalgirį“ toliau treniruosiančiam Š. Jasikevičiui – rekordinis atlyginimas | Kas vyksta Kaune

„Žalgirį“ toliau treniruosiančiam Š. Jasikevičiui – rekordinis atlyginimas

delfi.lt 2018/06/29 09:17
DELFI nuotr.

Šarūną Jasikevičių išsaugojusiam Kauno „Žalgiriui“ teks gerokai paploninti piniginę. 24sek žiniomis, ateinančio sezono Šaro atlyginimas pasiekė naują rekordą.

Nors „Žalgiris“ su Š. Jasikevičiumi dar pernai pasirašė dvejų metų sutartį, kauniečiams teko persirašyti naują kontraktą, kad pergalių simboliu tapęs strategas liktų Kaune.

24sek šaltinių teigimu, Šaras kitą sezoną „Žalgiryje“ uždirbs apie 850 tūkst. eurų. Palyginimui, praėjusį sezoną Š. Jasikevičius uždirbo apie 550 tūkst. eurų. Jau tada tai buvo didžiausias trenerio atlyginimas „Žalgirio“ klubo istorijoje, skelbia 24sek.

Po sezono viliojančių pasiūlymų turėjęs specialistas ilgai nedvejojo ir nusprendė toliau siekti aukščiausių tikslų su gimtąja savo miesto komanda, kurioje baigęs auksinę krepšininko karjerą iškart užsivilko trenerio kostiumą.

„Kaune ir „Žalgiryje“ turiu pačias geriausias sąlygas tobulėti kaip treneris. Čia mano namai, mano gimtinė, su šeima čia jaučiamės gerbiami bei mylimi.

Turime nuostabią „Žalgirio“ areną, idealią infrastruktūrą, puikiai komandą palaikančius aistruolius, todėl kartu su klubo vadovybe ir treneriais tęsime pradėtus darbus ir sieksime džiuginti Lietuvos krepšinio aistruolius kovingu bei geru žaidimu“, – apie sprendimą likti Kaune kalbėjo Š. Jasikevičius.

Tapęs vyriausiuoju „Žalgirio“ treneriu Š. Jasikevičius „Žalgirio“ komandą pavertė grėsmingu varžovu bet kuriai Eurolygos komandai bei tapo vienu geidžiamiausių krepšinio strategų visoje Europoje.

Kauno komandą į Eurolygos finalo ketvertą praėjusį sezoną atvedęs kaunietis buvo gavęs pasiūlymą dirbti ir NBA lygos Toronto „Raptors“ komandos trenerių štabe, bet pagundoms atsispyrė ir nusprendė pradėtus darbus tęsti Lietuvoje.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA