„BMW“ virto metalo laužu – trys žmonės išvežti į ligoninę (dar papildyta) | Kas vyksta Kaune

„BMW“ virto metalo laužu – trys žmonės išvežti į ligoninę (dar papildyta)

Skaitytojo nuotr.

Ketvirtadienio naktį prie „Girstučio“ įvyko dviejų „BMW“ susidūrimas. Smūgis buvo stiprus – automobiliai sumaitoti, kentėjo ir kelio elementai, o trys mašinomis keliavę žmonės atsidūrė ligoninėje.

[galerija kiek=”8″]

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad pranešimas apie nelaimę Kovo 11-osios ir Chemijos gatvių sankryžoje gautas 0.09 val.

Čia susidūrė du „BMW“ markių automobiliai, iš kurių praktiškai liko metalo laužo krūva. Nukentėjo trys žmonės – abiejų automobilių vairuotojai ir vieno „BMW“ keleivė. Jie pristatyti į gydymo įstaigą.

Pirminiais duomenimis, vairuotojai blaivūs. Tiksliam alkoholio ar psichotropinių medžiagų kiekiui kraujyje nustatyti paimti vairuotojų kraujo mėginiai.

Avarijos metu taip pat apgadinti šviesoforai, kelio ženklai – nukentėjo ir trečiųjų asmenų turtas. Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, 15 kv. m plote ant kelio išsiliejo teršalai, kuriuos ugniagesiai nuplovė, taip pat nušlavė duženas.

Nepaisant to, šį rytą sankryžoje kauniečiai dar akivaizdžiai galėjo matyti avarijos ženklus. Vienas „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, naktį vežęs klientus, tapo avarijos liudininku.

„Jei nebūtume sustoję praleisti tos mašinos, kuri dabar sumaitota, ten būtume buvę mes…“ – lemtingą stabtelėjimą prisiminė vyras.

Jis neužfiksavo, kas galėtų būti kaltas dėl avarijos. Vairuotojo teigimu, abu automobiliai identiški, greitis buvo nemažas, o smūgis – tiesiog žiaurus.

Papildyta

Kauno apskrities VPK patikslino, kad automobilius vairavo ir į ligoninę dėl sužalojimų pristatyti buvo 1997 m. bei 1996 m. gimę vyrai. Kartu su jais išvežta mergina, gimusi 1997 m.

Pareigūnai įspėja pro Kovo 11-osios ir Chemijos gatvių sankryžą važiuoti itin atidžiai, nes šiuo metu čia neveikia šviesoforas. Dėl įvykio Kauno apskrities VPK Kelių policijos valdyboje pradėtas tyrimas.

Dar papildyta

Penktadienį Lietuvos kelių policijos tarnyba patikslino, kad susidūrimo metu tuoj po vidurnakčio šviesoforas sankryžoje buvo išjungtas. Iš šalutinio kelio (Dujotiekio g.) tiesiai važiavęs automobilis „BMW 525“, vairuojamas 22 metų vaikino, nepraleido iš dešinės pagrindiniu keliu važiavusio kito automobilio „BMW 525D“ ir su juo susidūrė.

Įvykio metu sužeisti pastarąjį automobilį vairavęs 21-erių vaikinas, su juo važiavusi vienmetė keleivė ir pirmojo „BMW“ vairuotojas. Nukentėjusieji buvo nuvežti į Kauno klinikas – pirminiais duomenimis, jiems paskirtas ambulatorinis gydymas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA