Aiškėja daugiau detalių apie tragediją Kauno rajone: priekaba nubloškė užsieniečius | Kas vyksta Kaune

Aiškėja daugiau detalių apie tragediją Kauno rajone: priekaba nubloškė užsieniečius

Trečiadienį popiet kelyje Vilkija-Seredžius įvyko nelaimė, kurios metu neblaivaus vyro vairuotas sunkvežimis kliudė du dviratininkus – vienas iš jų žuvo. Ketvirtadienį policija atskleidė daugiau avarijos detalių ir pranešė, kad mirtinai sužalotas vyras – Nyderlandų pilietis.

Policijos departamentas informavo, kad birželio 27 d. ties Daučionių kaimu į dviratininkus rėžėsi ne pats neblaivaus vyro vairuotas vilkikas „Iveco 35C12“.

Pareigūnų duomenimis, lūžus priekabos ir automobilio jungčiai, priekaba „Boeckmann“ išvažiavo į priešingą eismo juostą ir mirtinai sužalojo kelio važiuojamąja dalimi dviračiu važiavusį Nyderlandų Karalystės pilietį (g. 1950 m.).

Iš pabirusio priekabos turinio matyti, kad ja gabenta nemažai sverianti buitinė technika – šaldytuvai ir skalbimo mašinos. Sprendžiant iš krepšiais apkabintų turistinių dviračių, tai buvo pagrindinė poros transporto priemonė, skirta ilgoms distancijoms.

„Kas vyksta Kaune“ žiniomis, kartu dviračiu važiavusi moteris, išvengusi sužeidimų, taip pat yra iš Nyderlandų – ji žuvusiojo žmona.

Primename, kad dviratininko gyvybės pareikalavusi avarija užfiksuota 13.36 val. kelyje Kaunas-Jurbarkas-Šilutė-Klaipėda. Krovininio automobilio vairuotojui įvykio vietoje nustatytas lengvas girtumo laipsnis – 0,58 prom. 1955 m. gimęs vyras uždarytas į areštinę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA