Kaunietei pro akis nepraslydo klaida: „O gal čia nieko tokio?“ | Kas vyksta Kaune

Kaunietei pro akis nepraslydo klaida: „O gal čia nieko tokio?“

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pirmadienio popietę pasiekė skaitytojos laiškas su užfiksuotu vaizdu lauko informaciniame stende, kuriame didžiosiomis raidėmis įrašytame žodyje „akį rėžia“ rašybos klaida. „Gal geriau vaikus mokyklose mokyti gramatikos, o ne tekstų interpretacijos“, – kritikos negailėjo kaunietė.

Jos atsiųstoje nuotraukoje matomas įrašas, dalis jo skamba taip: „Kauno vandentieko ir nuotekų tinklų plėtra Šančių gyvenamajame rajone“. Antrajame didžiosiomis raidėmis tamsiai mėlyname stendo fone parašytame žodyje „vandentieko“, praleistas vadinamasis minkštumo ženklas – raidė „i“.

„Šiuo metu gyvenu Žemuosiuose Šančiuose. Vieną dieną pastebėjau šią iškabą su gramatine klaida ir pagalvojau, ar čia neatsakingumas, ar išsiblaškymas? Gal geriau vaikus mokyklose mokyti gramatikos, o ne tekstų interpretacijos? O gal čia nieko tokio?“, – retoriškai klausia portalo skaitytoja.

Klausiame kauniečių: o jums ar tenka pastebėti klaidas įvairaus pobūdžio iškabose? Pasidalinkite, kur teko tokių matyti?

Dėkojame portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojams, kad dalijatės miesto aktualijomis, jei norite pranešti naujieną, rašykite mums el. paštu: kaunas@kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA