Kauno „Jachtklube“ bangas kels septintasis vienos nakties festivalis „Open Air“ | Kas vyksta Kaune

Kauno „Jachtklube“ bangas kels septintasis vienos nakties festivalis „Open Air“

Organizatorių nuotr.

Paskutinį liepos penktadienį Kauno marių pakrantėje įsikūręs „Jachtklubas“ priims didžiojo vasaros renginio svečius. Jau septintus metus čia organizuojamas vienos nakties festivalis „Open Air“ lieka ištikimas savo vertybėms ir liepos 27-ąją kvies keliatūkstantinę lankytojų minią linksmintis kartu su žinomais atlikėjais ir didžėjais. Visa tai vyks natūralaus grožio gamtos apsuptyje, kurioje tyvuliuojantis vanduo, siūbuojančios pušys ar atviras dangus tampa įspūdingiausiomis dekoracijomis.

„Kai kurie kauniečiai tikina, kad be šio renginio jau neįsivaizduoja vasaros laikinojoje sostinėje. Toks teiginys ne tik glosto savimeilę, bet ir įpareigoja kiekvienais metais sau vis aukščiau kelti reikalavimų kartelę ir stengtis, kad šis nuotykis visiems paliktų pačius geriausius prisiminimus“, – teigia festivalio organizatoriai.

Šiais metais „Open Air“ kultūrinėje dalyje – tradiciškai puikus balansas tarp gyvo garso ir šokių muzikos. Pastarąją atstovaus šiuo metu žymiausias Lietuvos didžėjus Manfredas, „Rembo Music“ šeimininkas Švoba, nuolatiniai „Open Air“ dalyviai Kastis Torrau ir Donatello bei svečias iš Didžiosios Britanijos, „Cocoon“, „Get Physical“, „Mobilee“ bei kitų žymių įrašų kompanijų globotinis Ross Evans.

Kartu su jais scenoje švartuosis du pop muzikos gerbėjų mūsų šalyje vis garsiau linksniuojami vardai: standartus drąsiai laužantis vieno žmogaus ansamblis „Junior A“ ir rafinuotas elektronės muzikos bei meno duetas „Beissoul & Einius“.

Pastarąjai grupei šie metai – itin sėkmingi. Vis daugiau tarptautinio dėmesio susilaukiantis Artūro Žabo-Beissoul ir Einiaus Jaručio tandemas vasarį buvo nominuotas pasauliniuose muzikos apdovanojimuose „UMA“, o gegužę koncertavo Ukrainos miestuose Kijeve ir Charkove. Vasarą grupės laukia dar svarbesnis įvykis – debiutas viename didžiausių Europos festivalių „Sziget“, kuris kiekvienais metais į Vengriją sutraukia apie pusę milijono melomanų iš daugiau nei 100 šalių.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA