Naująji sezoną pradėjo kauniečių pamėgta renginių erdvė po atviru dangumi | Kas vyksta Kaune

Naująji sezoną pradėjo kauniečių pamėgta renginių erdvė po atviru dangumi

D. Ruzgio nuotr.

Penktadienį „Adform Kiemelis“ paskelbė antrąjį savo vasaros sezoną atidarytu. Antrąjį sezoną pradėjusi, Kauno senamiestyje veikianti, atvira koncertų bei renginių spėjo užsitarnauti gero humoro ir intelektualaus laisvalaikio gerbėjų simpatijas.

Kiemelio sceną gimtajame Kaune pirmas drebino dainininkas, smuikininkas, kompozitorius, aranžuotojas, muzikos prodiuseris, garso režisūros dėstytojas ir savo srities novatorius, kurio vardas tapęs kūrybos be trumpesnių kelių ir kokybiško atlikimo sinonimu – Linas Adomaitis.

„Adform Kiemelis“ turi ypatingą aurą – čia, rodosi, ir muzika skamba kitaip. Visuomet beprotiškai smagu groti šioje erdvėje dar ir dėl to, kad visai už sienos, dabartiniame kunigų kurijos pastate anksčiau buvo Juozo Naujalio gimnazija, kurioje teko praleisti pašėlusiai nuostabią vaikystę, – prisiminimais dalijosi daugiau kaip 20 metų scenoje besisukantis, bet nepaliaujantis stebinti L. Adomaitis.

Čia atlikėjas sakė visuomet susitinkantis daug bičiulių, o susirinkusiųjų nuotaika pulsuoja pozityvumu. „Esu dainavęs kiemelyje daugybę kartų ir visada formuojasi tik patys geriausi prisiminimai. Atėjus vasarai daugelis kauniečių ir miesto svečių laukia šios užburiančios erdvės renginių“, – sakė L. Adomaitis.

Pradėjusi stipriai, komanda per vasarą mažinti tempo nė neketina. Kaip sakė „Adform Kiemelio“ vadovas Martynas Vildžiūnas, vakarus buvusiame Ryšių muziejuje jau suplanavę „G&G Sindikatas“, „Saulės kliošas“, „Kūjeliai“, Vaidas Baumila, Monique, Saulius Prūsaitis, „Biplan“, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, Mantas Jankavičius, Vidas Bareikis, Mantas Katleris su Mantu Stonkumi bei daugelis kitų.

„Adform Kiemelis“ taip pat taps „Kitokių pasikalbėjimų“ rezidencija – Justino Jankevičiaus vedami pokalbiai su išskirtiniais pašnekovais vyks tik čia. Per beveik tris mėnesius numatomi aštuoni „Kitokie pasikalbėjimai“. Vieną tiesiogiai transliuojamą laidą yra suplanavęs vesti ir Andrius Tapinas – tai turėtų būti vienas įdomiausių kiemelio renginių.

Sekite būsimus koncertus ir išskirtinius renginius „Adform Kiemelio“ „Facebook“ paskyroje. Didysis kiemelio atidarymas vyks birželio 15 d., 19 val. Organizatoriai skatina nedelsti pasirūpinti bilietais ir staliukais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA