Įspėjimai naudos nedavė: „Žalgirio“ arena ūžė nuo skanduočių su keiksmažodžiais | Kas vyksta Kaune

Įspėjimai naudos nedavė: „Žalgirio“ arena ūžė nuo skanduočių su keiksmažodžiais

DELFI nuotr.

Po incidento Vilniuje, kai arena aidėjo nuo keiksmažodžių, prieš trečiąsias „Betsafe-LKL“ finalo rungtynes abiejų komandų sirgaliai sulaukė įspėjimo nesikeikti. Deja, situacija nepasikeitė.

Ketvirtadienio vakarą vykusios „Žalgirio“ – „Lietuvos ryto“ rungtynės prasidėjo tradiciškai – iš žaliai-baltos tribūnos jau nuo pirmųjų minučių aidėjo necenzūrinių žodžių kupinos skanduotės. Išgirdę, jog arenos šeimininkai nesilaiko draudimų, žeminančias skanduotes traukė ir iš sostinės atvykusi „B tribūna“.

Laiškus su įspėjimu prieš rungtynes „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ sirgalių grupuotėms išplatino Kauno komandos komunikacijos direktorė Akvilė Dagilytė.

„Po paskutinių rungtynių Vilniuje, kai ausis kaito nuo keiksmažodžių fanų skanduotėse, mūsų apsauga kartu su Lietuvos policija priėmė sprendimą bausti už keiksmažodžius, kaip viešosios tvarkos pažeidimą.

Įspėkite fanus, kad prisižiūrėtų ir išvengtų kelionės į nuovadą ir baudų. Mes saviškius taip pat įspėjome“, – buvo rašoma „Žalgirio“ atstovės laiške.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ jau trečiadienį rašė, jog už įspėjimo nesilaikymą komandos ir sirgaliai gali sulaukti sankcijų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA