Kauniečių pamėgtos renginių erdvės sezoną atidarys L. Adomaitis | Kas vyksta Kaune

Kauniečių pamėgtos renginių erdvės sezoną atidarys L. Adomaitis

Organizatorių nuotr.

Birželio 15 d. melomanų, gero humoro ir intelektualaus laisvalaikio gerbėjų kalendoriuose turėtų būti pažymėta raudonai – šį penktadienį „Adform Kiemelis“ skelbs antrąjį savo vasaros sezoną atidarytu. Startinis pistoletas – Lino Adomaičio rankose, o kauniečių jau laukia trys mėnesiai, kupini kokybiškų pasirodymų.

Kiemelio sceną gimtajame Kaune pirmas drebins dainininkas, smuikininkas, kompozitorius, aranžuotojas, muzikos prodiuseris, garso režisūros dėstytojas ir savo srities novatorius, kurio vardas tapęs kūrybos be trumpesnių kelių ir kokybiško atlikimo sinonimu – Linas Adomaitis.

Visada malonu sugrįžti

„Adform Kiemelis“ turi ypatingą aurą – čia, rodosi, ir muzika skamba kitaip. Visuomet beprotiškai smagu groti šioje erdvėje dar ir dėl to, kad visai už sienos, dabartiniame kunigų kurijos pastate anksčiau buvo Juozo Naujalio gimnazija, kurioje teko praleisti pašėlusiai nuostabią vaikystę, – prisiminimais dalijosi daugiau kaip 20 metų scenoje besisukantis, bet nepaliaujantis stebinti L. Adomaitis.

Čia atlikėjas sakė visuomet susitinkantis daug bičiulių, o susirinkusiųjų nuotaika pulsuoja pozityvumu. „Esu dainavęs kiemelyje daugybę kartų ir visada formuojasi tik patys geriausi prisiminimai. Atėjus vasarai daugelis kauniečių ir miesto svečių laukia šios užburiančios erdvės renginių“, – sakė L. Adomaitis.

Muzikuos kartu su publika

Penktadienį dainininkas scenoje pasirodys drauge su, jo žodžiais, pačiais kiečiausiais muzikantais, kurie yra ne tik numeris vienas Lietuvoje, bet ir geri L. Adomaičio draugai.

„Mes scenoje vieni kitus jaučiame iš pusės garso, iš pusės judesio ir iš mažiausio žvilgsnio. Atliksime kiečiausius visų laikų hitus, tačiau pamaloninsim ir keliais naujesniais kūriniais, – koncerto uždangą praskleidė pašnekovas.

– Smagiausias momentas bus įjungti publiką į bendrą muzikavimo procesą. Ir tose koncerto vietose, kai susirinkusieji dainuos kartu, mes su komanda grosime truputį tyliau, bet iš esmės galiu pažadėti, kad bus daug kokybiško garso ir daug gerų emocijų!“

Laukia ne tik koncertai

Pradėjusi stipriai, komanda per vasarą mažinti tempo nė neketina. Kaip sakė „Adform Kiemelio“ vadovas Martynas Vildžiūnas, vakarus buvusiame Ryšių muziejuje jau suplanavę „G&G Sindikatas“, „Saulės kliošas“, „Kūjeliai“, Vaidas Baumila, Monique, Saulius Prūsaitis, „Biplan“, „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, Mantas Jankavičius, Vidas Bareikis bei daugelis kitų.

„Adform Kiemelis“ taip pat taps „Kitokių pasikalbėjimų“ rezidencija – Justino Jankevičiaus vedami pokalbiai su išskirtiniais pašnekovais vyks tik čia. Per beveik tris mėnesius numatomi aštuoni „Kitokie pasikalbėjimai“. Vieną tiesiogiai transliuojamą laidą yra suplanavęs vesti ir Andrius Tapinas – tai turėtų būti vienas įdomiausių kiemelio renginių.

„Tik vakar sutarėme dėl Manto Katlerio ir Manto Stonkaus šou „#MantaiGerai“. Tai bus jų grandiozinis išėjimas – po „Žalgirio“ arenoje surengtos humoro šventės jie ilgai niekur nesirodė ir labai nori vasarą po atviru dangumi Kaune padaryti dar vieną renginį. Jau galutinai patvirtinta, kad tai įvyks“, – pasakojo M. Vildžiūnas.

O visai greitai, jau kitą dieną po L. Adomaičio atidarymo koncerto, „Adform Kiemelyje“ vyks Olego Šurajevo stand-up’o vakaras. Į šį pasirodymą jau išparduoti beveik visi bilietai, anšlaginis renginys laukia ir penktadienį – į L. Adomiaičio koncertą bilietų liko nedaug.

Sausakimšų vakarų kiemelyje šiemet turėtų būti dar daugiau nei pernai / Organizatorių nuotr.

Dar kokybiškesni renginiai ir žinomiausi vardai

„Po praėjusių metų sezono pajautėme, ko reikia Kauno publikai, ką miestiečiai labiausiai mėgsta, ko labiausiai klauso. Ir atlikėjus rinkomės tikrai žinomus bei kokybiškus, tokius, kurių kauniečiams klausyti būtų vienas malonumas. Ant scenos lips viena už kitą geresnės grupės, o istorinis kiemelis yra pakankamai erdvus, kad priimtų gana didelį klausytojų skaičių, bet ir jaukus, leidžiantis kurti artimą ryšį su publika, – ateinantį sezoną apibrėžė „Adform Kiemelio“ vadovas.

– Iš principo, viskas eina aukštesnio profesionalumo link, tampame visapusiškai kokybiškesne vieta. Išanalizavę praėjusių metų rezultatus, įvardiję klaidas, ir atkreipę dėmesį į klientų išsakytus trūkumu, šiemet juos eliminavome.“

Pašnekovas džiaugėsi, kad viskas patobulinta, pradedant nuo bilieto įsigijimo iki paskutinio koncerto akordo: staliukų išdėstymas, rezervacijos ir bilietų pardavimo sistemos, žmonių suleidimas. Stengiamasi kauniečiams pasiūlyti kuo kokybiškesnius renginius.

Vasaros sezono ir „Adform Kiemelio“ uždarymo koncertas driokstelės rugsėjo 1 d. – jame minią susiburti kvies jaunosios kartos žvaigždės „Flying Saucer Gang“. Vaikinai antradienį buvo atvykę apžiūrėti erdvės ir labai laukia šio pasirodymo, nes vasarą Kaune planuoja daryti pertrauką, o Mokslo ir žinių dieną surengti masinį koncertą.

Sekite būsimus koncertus ir išskirtinius renginius „Adform Kiemelio“ „Facebook“ paskyroje. Didysis kiemelio atidarymas vyks birželio 15 d., 19 val. Organizatoriai skatina nedelsti pasirūpinti bilietais ir staliukais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA