Alternatyva popierinėms knygoms: biblioteka siūlo skolintis elektronines skaitykles | Kas vyksta Kaune

Alternatyva popierinėms knygoms: biblioteka siūlo skolintis elektronines skaitykles

Organizatorių nuotr.

Atostogų sezonui įsibėgėjant, Kauno Vinco Kudirkos viešoji biblioteka primena apie galimybę į namus pasiskolinti elektronines knygų skaitykles. Ši paslauga ypač aktuali keliaujantiems – vietoj sunkių ir daug vietos užimančių knygų galima pasiimti kompaktišką ir lengvą skaityklę. Skaitykles pasiskolinti taip pat paprasta kaip ir knygas, o tai padaryti galima Suaugusiųjų vartotojų aptarnavimo skyriuje, esančiame Laisvės al. 57.

Elektroninės skaityklės išduodamos 30 dienų laikotarpiui su galimybe šį terminą pratęsti, jei jos nėra užsirezervavęs kitas vartotojas. Skaitytojas, pasiskolinęs skaityklę, gali skaityti joje jau esančias knygas arba įsikelti savo kompiuteryje turimas paties įsigytas elektronines knygas.

Skaityklės išduodamos registruotiems bibliotekos vartotojams, turintiems skaitytojo pažymėjimą. Prieš išduodami elektroninę skaityklę, bibliotekininkai paaiškins, kaip ja naudotis, kaip skaityti jau joje esančius leidinius bei įsikelti savo, kokiais šaltiniais pasinaudoti norint susirasti laisvalaikio ar mokslinės literatūros.

Skaitykles pasiskolinti galima Suaugusiųjų vartotojų aptarnavimo skyriuje, Laisvės al. 57. Čia dirbantys bibliotekininkai pasiruošę atsakyti į visus skaitytojams rūpimus klausimus. Skaitykles taip pat galima rezervuoti internetu bibliotekos elektroniniame kataloge LIBIS.

Visa informacija suteikiama telefonu (8 37) 20 64 14, el. paštu aptarnavimoskyrius@kaunas.mvb.lt arba atvykus į Suaugusiųjų vartotojų aptarnavimo skyrių, Laisvės al. 57, bibliotekos darbo metu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA