Byra žinomų Kauno verslininkų santuoka: prabilti išprovokavo vyro nuotrauka | Kas vyksta Kaune

Byra žinomų Kauno verslininkų santuoka: prabilti išprovokavo vyro nuotrauka

delfi.lt 2018/06/10 18:19

Dažnai Vilniaus ir Kauno vakarėliuose matomi verslininkai Natalija (40) ir Sigitas (49) Martinavičiai skiriasi. Apie santykių krizę pora pranešė socialiniame tinkle.

„Kadangi Sigitas Martinavičius oficialiai skelbia leidžiantis laiką kitoje draugijoje, iš savo pusės nematau priežasties slėpti ir noriu pranešti, kad mes nesame kartu“, – viešai savo socialiniame tinkle „Facebook“ pareiškė papuošalų kūrėja N. Martinavičienė.

Tokį žinomos moters žingsnį išprovokavo jos sutuoktinio nuotrauka, kurioje užfiksuota romantiška vakarienė žvakių šviesoje. „Po audros visada ateina šviesa…“ – po fotografija brūkštelėjo verslininkas.

Poros konfliktą pastebėjo ir būrys internautų, kurie suskubo išreikšti liūdesį dėl šiuo metu byrančių sutuoktinių santykių.

Žurnalistams susisiekus su verslininku ir politiniu veikėju S. Martinavičiumi, šis patvirtino apie šiuo metu vykstantį skyrybų procesą.

Natalija ir Sigitas Martinavičiai kartu praleido daugiau nei 10 metų. Abiems ši santuoka yra antroji. Pora turi du vaikus.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad viešoje erdvėje nuomonę atvirai reiškiantis S. Martinavičius ne per seniausiai buvo įsivėlęs į konfliktą su Seimo nare Aušra Maldeikiene. Jos pasisakymai vėliau svarstyti Etikos ir procedūrų komisijoje, kuri pripažino parlamentarę pažeidus elgesio kodeksą.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA