Skaudus susidūrimas netoli Kryžkalnio: pranešama apie sužalotą vaiką (papildyta – daugėja sužeistųjų) | Kas vyksta Kaune

Skaudus susidūrimas netoli Kryžkalnio: pranešama apie sužalotą vaiką (papildyta – daugėja sužeistųjų)

DELFI, „Kas vyksta Kaune“ inf. 2018/06/10 15:50
Reidas TV nuotr.

Apie 15 val. buvo gautas pranešimas, kad magistralėje Klaipėda-Kaunas susidūrė krovininis ir lengvasis automobiliai. Pranešta apie sužalotus žmones.

[galerija kiek=”4″]

Apie baisią avariją magistralėje Klaipėda-Kaunas, maždaug 20-25 kilometrai iki Kryžkalnio, pranešta sekmadienį, 14.44 val. Socialiniuose tinkluose vairuotojai tikslina, kad susidūrimas įvyko ties „Neste“ degaline, netoli aukščiausios magistralės vietos.

Liudininkai matė du greitosios automobilius, taip pat lengvąjį automobilį „BMW“ sumaitotu priekiu ir sunkvežimį sulamdyta kaire galine dalimi, rašo Reidas TV.

Viena avarijoje dalyvavusių mašinų kiurkso antroje magistralės juostoje / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Pirminiais duomenimis, įvykio metu nukentėjo suaugęs žmogus ir mažametis vaikas. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad šiame kelyje eismas yra ribojamas, važiuojant link Kauno formuojasi spūstis.

Papildyta

BNS pranešė, kad kiek vėliau toje pačioje vietoje į kitą automobilį atsitrenkė pro avarijos vietą važiavęs motociklas. Dviratę transporto priemonę vairavusiam vyrui lūžo koja, jis išvežtas į ligoninę.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA