Atvykę kovoti su liepsnomis, ugniagesiai aptiko klaikų radinį | Kas vyksta Kaune

Atvykę kovoti su liepsnomis, ugniagesiai aptiko klaikų radinį

„Google Maps“ nuotr.

Ketvirtadienio popietę ugniagesiai skubėjo gesinti gaisro Šilainiuose. Įprastas iškvietimas greitai tapo daug rimtesnis – specialiųjų tarnybų akis užkliuvo už žmogaus, kuris žuvo tikrai ne liepsnose, palaikų.

Kaip pranešė Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba (PGV), pranešimas apie gaisrą Baltų pr. 17 gautas birželio 7 d., 16.32 val. – iš apleisto šiuo adresu stūksančio dviejų aukštų pastato rūko dūmai.

Per penkias minutes atvykę ekipažai ugnį greitai sutramdė. Sudegė statinio-vaiduoklio antrame aukšte patiestas gultas, sendaikčiai ir buitinės šiukšlės, apdegė sienos.

Kauno apskrities PGV informavo, kad gesinant gaisrą tame pačiame aukšte, kitoje patalpos pusėje, kur nebuvo gaisro židinio, šiukšlėse aptiktas apiręs liepsnų nepaliestas vyro kūnas.

Policijos departamentas pranešė, kad vyro tapatybė ir amžius nežinomi. Palaikai buvo taip suirę, kad galva beveik atitrūkusi nuo kūno.

Nebaigtame pastate Baltų prospekte pastogę dažnai atranda benamiai asmenys – kai kurie jų, akivaizdu, čia baigia savo dienas. Tamsūs užkaboriai matę ir dar baisesnių akistatų su mirtimi – čia sausio pirmoje pusėje rastas vienos Šilainių gimnazijos moksleivės kūnas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA