Kaunietis neapsikentė: gatvės remonto darbai įkalino nuosavame kieme (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kaunietis neapsikentė: gatvės remonto darbai įkalino nuosavame kieme (papildyta)

Asociatyvi / Kaunas.lt nuotr.

Antradienį miesto centre gyvenantis vyras papuolė į kiek neįprastą ir nemalonią situaciją. Į darbą susiruošęs kaunietis kelionės tikslo tiesiog negalėjo pasiekti, nes kelią užtvėrė iškastas griovys. Dar labiau nei netikėta kliūtis vyrą nustebino darbininkų bendravimo gebėjimai.

„Šiandien norėdamas išvažiuoti į darbą, susidūriau su netikėta problema. Gyvenu „Centro“ name, Donelaičio g. 81A – turime vienintelį įvažiavimą / išvažiavimą pro arką“, – pasakojo kaunietis.

Anot jo, pabandžius išvažiuoti, prasidėjo įdomumai – gatvę remontuojančios bendrovės „Autokausta“ darbininkas pasakė, jog reikės palaukti mažiausiai pusvalandį, nes pravažiuoti dėl iškasto griovio neįmanoma.

Paklausus, kodėl vienintelis įvažiavimas užstatytas būtent tada, kai žmonės važiuoja į darbus, vyras teigė sulaukęs šiurkštaus atsakymo: „važiuok per griovį, jei nori.“

„Nieko kito ir negali tikėtis iš riešuto dydžio smegenis turinčių darbuotojų, pamaniau. Paklausiau, ar bent kokias lentas atsinešė, kad greit patiestų ir žmonės galėtų išvažiuoti. Traktorių vairuojantis dar vienas „intelektualus“ individas tarė „debile, nematai, kad dirbam – netrukdyk“, – nemalonią akistatą nupasakojo skaitytojas.

Jis gailėjosi situacijos nefilmavęs, nors abejojo, ar tai ką nors būtų pakeitę – kauniečio manymu, bendrovei vis tiek nusispjauti. Palaukęs ne 30, kaip žadėta, o 45 minutes, jis į darbą nuvyko pavėlavęs.

Papildyta

Bendrovės statybos projektų vadovas Justinas Jasiulevičius „Kas vyksta Kaune“ pateiktame komentare teigė, kad vykdant darbus „Autokausta“ atsižvelgia į daugelį aspektų.

„Autokausta“ ilgametė patirtis rodo, jog didžiausias pikas būna prieš darbo valandas bei po jų. Vykdant tokius darbus ne darbo valandomis, sukeliami dar didesni nepatogumai gyventojams dėl judėjimo, o ypač dėl triukšmo“, – aiškino J. Jasiulevičius.

Jo tvirtinimu, visais atvejais stengiamasi įsitikinti, kad tuo metu niekas nesiruošia važiuoti, tačiau ne visais atvejais tai yra įmanoma. „Iškilus šiai situacijai buvo pakoreguotas darbų eiliškumas tam kad žmogus galėtų kuo greičiau išvažiuoti. Atsiprašome už sukeltus nepatogumus“, – sakė remontą atliekančios įmonės statybos projektų vadovas.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA