Girtas vairuotojas Aleksote nubloškė motorolerį: dvi merginos ligoninėje | Kas vyksta Kaune

Girtas vairuotojas Aleksote nubloškė motorolerį: dvi merginos ligoninėje

Asociatyvi / Kauno apskrities VPK nuotr.

Vėlyvą antradienio vakarą Aleksote nelaime baigėsi dviejų jaunų merginų kelionė motoroleriu. Šiam susidūrus su lengvuoju automobiliu, vairuotoja ir keleivė buvo sužalotos. Paaiškėjo, kad mašinos vairuotojas buvo neblaivus.

Kaip pranešė Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, birželio 5 d., apie 22.50 val., S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje 1965 m. gimusio vyrio vyro vairuojamas „Audi“ kliudė motorolerį „Piaggio“.

Į gydymo įstaigą dėl patirtų sužalojimų pristatytos dvi merginos (gim. 1998 m. ir 1997 m.), važiavusios motoroleriu. Automobilio „Audi“ vairuotojui alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 2,35 prom.

Antradienį tikrai ne po vieną alaus išlenkę vyrai prie vairo sučiupti ir kitose Kauno vietose bei apylinkėse. Apie 20.05 val. Seniavos kaime, Purienų gatvėje, 1975 m. gimęs vyras, važiuodamas automobiliu „Toyota“ atbulomis, kliudė šalia stovėjusį „Citroen“.

Vairuotojui, iš kurio atimta teisė vairuoti transporto priemones, alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,71 prom.

Tą pačią dieną, 17.40 val., Kaišiadorių rajone esančio Zūbiškių kaimo Žąslių gatvėje, pareigūnai patikrinimui sustabdė įtartinai kelyje manevravusį traktorių. 1965-ųjų gimimo ūkio technikos vairuotojas buvo gerokai įkaušęs – jam nustatytas sunkus 3,00 prom. girtumas.

Taip pat antradienį, apie 19.40 val., vyras (gim. 1953) neblaivus automobilį „Volkswagen Sharan“ vairavo Kėdainių rajono Berželės kaime. Vyriškiui alkoholio matuokliu nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,69 prom.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA