Sutrikimai Garliavoje: įranga stojo ir parduotuvėse, ir namuose (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Sutrikimai Garliavoje: įranga stojo ir parduotuvėse, ir namuose (papildyta)

Skaitytojo nuotr.

Antradienį po vidudienio tamsa netikėtai apsupo prekybos centro Garliavoje lankytojus – nutrūko elektros energijos tiekimas.

[galerija kiek=”4″]

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai apie 14 val. pranešė, kad Garliavos „Norfoje“ dingo elektra. Formaliai Jonučiuose, Kauno rajone, stovinčią parduotuvę apleido visi čia buvę klientai.

Skaitytojų žiniomis, elektros tiekimas galėjo dingti dėl nukirsto kabelio, o gedimas paveikė didelę dalį Garliavos – ne tik parduotuvę, bet ir gyvenamuosius namus. Anot skaitytojų, elektros gali nebūti maždaug dvi valandas.

Elektros tinklus eksploatuojančios bendrovės „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO) interaktyviame atjungimų žemėlapyje nurodoma, kad energijos tiekimas nutrūko dėl pažeistos oro linijos, o elektrą prarado apie 1700 klientų. Atnaujinti tiekimą planuojama 15.30 val.

Papildyta

ESO atstovas ryšiams su visuomene Valentas Neviera „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad gedimas elektros tinkluose užfiksuotas apie 13.30 val., o energijos tiekimas Garliavos gyventojams atnaujintas maždaug per valandą.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA