Į mirtiną susidūrimą atlaikiusį stulpą Eiguliuose rėžėsi motociklas | Kas vyksta Kaune

Į mirtiną susidūrimą atlaikiusį stulpą Eiguliuose rėžėsi motociklas

Kauno apskrities VPK nuotr.

Kauno apskrities vyriausias policijos komisariatas (VPK) pranešė apie pirmadienio vakarą Eiguliuose nutikusią nelaimę – žiedinėje sankryžoje motociklininkas kliudė stulpą. Šis gatvės elementas jau yra atstovėjęs tragišką akistatą su transporto priemone.

Policijos duomenimis, birželio 4 d., apie 20.40 val., S. Žukausko gatvės ir Šiaurės prospekto žiede 1974 m. gimusio vyro vairuojamas motociklas „Honda“ kliudė stulpą.

Pirminiais duomenimis, vairuotojas blaivus – jis dėl patirtų sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą. „Kas vyksta Kaune“ primena, kad sausio 31 d. naktį lygiai toje pačioje vietoje įvyko trijų jaunų žmonių gyvybes nusinešusi avarija.

Prie pat įvažiavimo į žiedą stovintis stulpas kenčia ir eismo dalyvių kančias kelia ne pirmą kartą / Kauno apskrities VPK nuotr. – „Kas vyksta Kaune“ montažas

Į, akivaizdu, tvirtai suręstą stulpą tuomet dideliu greičiu įskrido „BMW“ automobilis, kuriuo nuo policijos spruko penki žmonės. Siaubinga nelaimė nusinešė priekyje sėdėjusių vaikinų ir gale per vidurį sėdėjusios moters gyvybes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA