Nemokamose „Judėk sveikai“ treniruotėse – žinomi sportininkai | Kas vyksta Kaune

Nemokamose „Judėk sveikai“ treniruotėse – žinomi sportininkai

Kauno m. savivaldybės inf. 2018/06/04 17:21
Kaunas.lt nuotr.

Nemokamų treniruočių projektas „Judėk sveikai“ skelbia vasaros sezono pradžią. Kasmet tūkstančius sveiką bei aktyvų gyvenimo būdą propaguojančių kauniečių pritraukiantis projektas iš uždarų patalpų keliasi į gražiausias Kauno miesto erdves po atviru dangumi. Šią savaitę nemokamose treniruotėse apsilankę kauniečiai turės progą pabendrauti su žinomais sportininkais.

Kauniečiai nuo šiol galės nemokamai sportuoti Nemuno saloje, Santakos parke, Neries krantinėje, Panemunės šile, Ąžuolyno parke ir Botanikos sode. „Judėk sveikai“ tvarkaraštyje numatomos ir jau kauniečių pamėgtos treniruotės (joga, zumba, bėgimas, senjorų mankšta), ir nauji acro jogos bei šiaurietiško ėjimo užsiėmimai.

Vasarą „Judėk sveikai“ projektą papildys naujos veiklos: orientavimosi žaidimai, treniruotės netradicinėse vietose kartu su „Šešios Trim“ komanda ir dviračių žygiai Kauno apskrityje su WE GO. Taip pat ketinama tęsti tradiciją į kai kuriuos užsiėmimus kviesti žinomus sportininkus.

Šį ketvirtadienį, birželio 7 d., pasibaigus funkcinei treniruotei savo sėkmės ir sveikos gyvensenos paslaptimis su kauniečiais dalinsis viena žymiausių Lietuvos irkluotojų Milda Valčiukaitė. Sportininkė yra Europos bei Pasaulio čempionė, Rio vasaros olimpinių žaidynių bronzos medalio laimėtoja.

24 metų mergina per gana trumpą savo karjeros laikotarpį pasiekė itin aukštus rezultatus, kurie neabejotinai neatsiejami nuo sportininkės valios ir užsispyrimo. Čempionę treniruoja Mykolas Masilionis, kuris išugdė ne vieną perspektyvų Lietuvos irkluotoją. Vis dėl to kaip didžiausią savo sėkmės paslaptį M. Valčiukaitė įvardija sveiko gyvenimo būdą, disciplinos bei gausaus vandens vartojimo dermę.

Tuo tarpu šį penktadienį, birželio 8 d., iškart po bėgimo treniruotės su vaikais dalyvių lauks susitikimas su ultramaratonininku, daugkartiniu Lietuvos bei Baltijos šalių čempionu, trečio geriausio laiko 100 km bėgime Lietuvos istorijoje savininku Ruslanu Seitkalijevu.

„Judėk sveikai“ treniruotės yra nemokamos, į jas nereikia jokios išankstinės registracijos. Daugiau informacijos galima rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA