Motociklininkas komoje – artimieji ieško mačiusių eismo įvykį (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Motociklininkas komoje – artimieji ieško mačiusių eismo įvykį (papildyta)

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Pirmadienio rytą su „Kas vyksta Kaune“ redakcija susisiekė sekmadienį avarijoje sunkiai sužaloto motociklininko draugai. Nesutariama dėl eismo įvykio aplinkybių – vairuotoja, kuri pirma susidūrė su motociklu, kaltės neprisiima, tad policijai ir tragediją išgyvenantiems artimiesiems reikia liudininkų pagalbos.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad trijų žmonių sužeidimas pasibaigęs trijų transporto priemonių susidūrimas įvyko birželio 3 d., apie 17 val. Nuokalnės gatvėje.

Pirmadienį Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pateiktais patikslintais duomenimis, motociklą „Yamaha“ vairavo 1987 m. gimęs vyras, kuris kliudė gretima eismo juosta važiavusią transporto priemonę „Renault“, vairuotą 1996 m. gimusios moteris.

Po susidūrimo motociklas, išvažiavęs į priešpriešinę eismo juostą, trenkėsi į „Volkswagen Golf“, kurį vairavo 1939 m. gimęs vyras. Dėl patirtų sužalojimų į gydymo įstaigą pristatytas motociklo vairuotojas, kurio būklė itin sunki, taip pat „Golfo“ vairuotojas ir keleivė.

„Žinome, kaip tas žmogus vairuoja – manome, kad rikiuojantis motociklas tiesiog buvo nustumtas ir nesuvaldyta dviratė transporto priemonė rėžėsi į priešais važiavusį automobilį“, – sakė ji bei pridūrė, kad dėl avarijos vyks teisminis ginčas ir reikia, jog atsilieptų liudininkai.

Vyras paniręs į komą – artimiesiems tai tragedija, o policija turi daryti savo darbą. Pašnekovė tikėjosi, kad atsilieps neabejingi kauniečiai, matę šią skaudžią nelaimę.

Liudininkų prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK Kelių policijos valdybos Nusikalstamų veikų eismo saugumui tyrimo skyriaus komisarą inspektorių Nerijų Korženiauską telefonu 837 303 795 arba motociklininko artimiesiems atstovaujantį Simoną Česnauską numeriu +370 670 98870.

Papildyta

Paskelbus informaciją apie sunkiai sužalotą motociklo vairuotoją ir ieškomus eismo įvykio liudininkus į „Kas vyksta Kaune“ kreipėsi kaunietis, teigiantis susidūrimo metu sėdėjęs „Renault“ keleivio vietoje. Vaikinas pateikė savo įvykių versiją.

Anot jo, automobilis Nuokalnės gatve leidosi trečiąja juosta, o motociklas – antrąja. Transporto priemonių greitis, avarijos dalyvio tvirtinimu, nebuvo didelis. Motociklininkas, manevruodamas iš antros eismo juostos į trečią, rėžėsi į automobilio veidrodėlį bei, nubraukęs dešinį šoną iki galinio žibinto, metėsi į priešais judėjusį „Volkswagen“.

„Neaišku, kodėl trenkėsi – nedavė jokių ženklų, kad rikiuojasi“, – teigė „Renault“ keleivis. Jo vertinimu, dėl nelaimės kaltas motociklininko neapdairumas arba sutrikusi sveikata.

Kaunietis tikėjosi, kad tyrėjų surinkti įrodymai bus paviešinti artimiesiems ir kitiems interesantams, o sunkiai sužalotas dviratės transporto priemonės vairuotojas sugrįš į gyvenimą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA