Nuo policijos bėgęs ir tiesioginę transliaciją surengęs girtas vyras vėl įkliuvo | Kas vyksta Kaune

Nuo policijos bėgęs ir tiesioginę transliaciją surengęs girtas vyras vėl įkliuvo

delfi.lt 2018/06/03 08:29
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Vasario pabaigoje visuomenę savo įžūlumu pribloškė du tipeliai, kurie važinėjosi magistrale Kaunas-Klaipėda, abu gėrė, pliauškė nesąmones ir tiesiogiai tai transliavo socialiniame tinkle. Birželio 2-ąją vienas jų vėl įkliuvo.

„Reidas TV“ praneša, kad šeštadienį, apie 16.15 val., kelyje Liepoja-Klaipėda, policija vėl pričiupo anos istorijos herojų Nerijų D., gim. 1984 m. Vyras, vairuojantis be vairuotojo pažymėjimo, šiais metais sustabdomas jau 10 kartą.

Šeštadienį jis buvo blaivus, nors, sakė, kad vakar, kaip rašo „Reidas TV“, buvo drūtai prilupęs. Alkotesteris parodė tris nulius. Nerijui D. skirta bauda už vairavimą neturint tam teisės.

DELFI primena, kad du vyrai savo išgertuvių transliaciją surengė vasario pabaigoje.

Policija gavo informacijos apie tiesioginę transliaciją feisbuke. Joje buvo matomi du vyriškiai (vairuotojas ir keleivis), kurie vartojo alkoholį važiuodami automobiliu „Nissan“.

Jų draugai komentaruose išdavė, iš kur ir kokia kryptimi keliauja vyrai. Automobilio judėjimo kryptimi buvo nusiųsti keli policijos patrulių ekipažai, kurie bandė stabdyti apgirtusius vyriškius. Šie nestojo du kartus, todėl pareigūnams teko juos vytis didžiuliu greičiu.

Ne itin sumanių pažeidėjų kelionė greitai baigėsi. Automagistralėje Kaunas–Klaipėda, Raseinių rajone, pareigūnai sudarė dirbtinį transporto kamštį, todėl vyrams teko sustoti. Abu buvo uždaryti į areštinę.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA