Tragiškos pasėkmės: avarijos metu sužalotas pėsčiasis neišgyveno | Kas vyksta Kaune

Tragiškos pasėkmės: avarijos metu sužalotas pėsčiasis neišgyveno

Skaitytojų nuotr.

Ketvirtadienį Romainiuose policija užfiksavo trijų automobilių eismo įvykį – vienas iš automobilių virto ant šaligatvio ir kliudė pėsčiąjį. Šeštadienio rytą policijos departamentas išplatino pranešimą, kuriame skelbiama, jog nukentėjęs vyras neišgyveno.

Policijos departamentas primena, jog gegužės 31 d. apie 11 val. 20 min. Kaune, Medekšinės ir Krivių gatvių sankryžoje, automobilis „Audi A4“, vairuojamas vyro (g. 1990 m.), išvažiuodamas iš šalutinio, nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu draudžiamoje vietoje lenkiančiu automobiliu „BMW SERIE 5“, vairuojamu vyro (g. 1988 m.), kuris nuo smūgio atsitrenkė į lenkiamąjį automobilį „Opel Zafira“, vairuojamą vyro (g. 1965 m.) ir slysdamas šonu kliudė dešiniu kelkraščiu ėjusį vyrą (g. 1950 m.) bei atsitrenkęs į stulpą, apvirto.

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „Opel Zafira“, vairuotojas, kuris dėl peties ir žasto sumušimų gydomas ambulatoriškai bei pėsčiasis, kuris dėl įvairių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę, kur birželio 1 d. apie 0 val. nuo gautų sužalojimų mirė.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA