Atidarė vasaros sezoną: kauniečiai išradingai atsigaivino Laisvės alėjoje (video) | Kas vyksta Kaune

Atidarė vasaros sezoną: kauniečiai išradingai atsigaivino Laisvės alėjoje (video)

L. Čestovo nuotr.

Šiandien birželio 1 d. – pirmoji vasaros diena. Nors, tiesa, orai vasara alsuoja jau bent savaitę, kai kasdien termometro stulpelis viršija 25, kartais 30 laipsnių ribą. Natūralu, jog kauniečiai ieško visų įmanomų pavėsių ir būdų atsigaivinti.

Ne visiems pavyksta pabėgti į užmiestį, tačiau niekas nedraudžia užmiesčio dvasios atsigabenti į miesto centrą – būtent taip padarė du kauniečiai. Titas ir Artūras į vietinių bei turistų pamėgtą promenadą atsitempė pripučiamą baseiną ir surengė maudynes visai šalia Soboro.

„Norėjosi visus būtent taip pasveikinti su vasaros pradžia – norėjom ir patys atsigaivinti, ir kitus pralinksminti“, – pasakojo Titas.

Pasiteiravus, kokių aplinkinių reakcijų sulaukė, vaikinas pastebėjo, jog tie, kurie matė jų maudynes Laisvės alėjoje, ir juokėsi, ir šypsojos, ir laidė kreivus žvilgsnius.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog jeigu visgi turite galimybę išvykti iš miesto centro, Kaune šiandien oficialiai atidarytas paplūdimio sezonas. Maudytis kauniečiai yra kviečiami Kauno marių 1-ajame, Kauno marių 2-ajame, Lampėdžių ir Panemunės paplūdimiuose.

Maudynėms tinkamą atmosferą žada ir sinoptikai – Šeštadienį šalyje bus vasariškai karšta. Temperatūra Kaune naktį nenukris žemiau 15 laipsnių šilumos. Po pietų išaugs debesuotumas, galimas lietus ir perkūnija. Oras įkais iki 26–27 laipsnių. Sekmadienio diena laikysis panašūs orai, temperatūra kils iki 27-29 laipsnių šilumos.

Detalią orų prognozę galite rasti čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA