Ligoninėje apsilankiusi kaunietė nustebo sužinojusi, kad šiandien – vasara | Kas vyksta Kaune

Ligoninėje apsilankiusi kaunietė nustebo sužinojusi, kad šiandien – vasara

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Ketvirtadienio pavakarį į portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi gerokai pyktelėjusi skaitytoja. Kaunietė, apsilankiusi ligoninės padalinyje liko stovėti už uždarų durų ir nustebo sužinojusi, kad šiandien – vasara.

„Prie Garliavos ligoninės rentgeno kabineto užrakintų durų atsiradau šiandien apie 16:30 val. Nors nurodyta darbo dienos trukmė 8-17 val. Suprantu, oras lepina šiluma, vaikams taip pat įvairios šventės. Tačiau, manau, kad prie pacientams skelbiamo darbo grafiko reikėtų bent parašyti informaciją, jog vieną ar kitą dieną bus dirbama trumpiau“, – sako moteris.

Rentgeno kabineto darbo laikas / Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Portalo skaitytoja teigia nuėjusi į minėtos ligoninės filialo, priklausančio Respublikinei Kauno ligoninei, registratūrą pasiteirauti, galbūt personalas pamiršto parašyti, kad kažkur išėjo anksčiau.

„Registratūroje man labai įsakmiu tonu paaiškino, kad rentgeno kabinetas šiandien dirba sutrumpintu vasaros laiku. Smalsu sužinoti, kuriuo? Nes iškabintame darbo grafike vis dar buvo nurodytos, mano nuomone, pavasario sezono darbo valandos. Nežinojau, jog gegužės 31 d. – vasara“, – kartėlio neslepė iš Akademijos miestelio į Garliavos ligoninę važiavusi kaunietė.

Ji tikina registratūros darbuotojų paprašiusi parodyti naująjį grafiką, tačiau šios esą pasakė jo neturinčios. „Man kyla klausimas, ar mes, pacientai, mokame atlyginimus gydytojams ir personalui tik už gražias akis? Jie nespasivargina pranešti, kodėl iš darbo vietos išeina pusvalandžiu anksčiau. Na, bent registratūros darbuotojai galėjo būti mandagesni“, – svarstė pašnekovė.

Moteris sako atvažiavusi atsiimti rentgeno nuotraukos, kuri jai nebuvo atiduota iš karto, praėjusią savaitę lankantis minėtoje įstaigoje, Garliavoje, nes esą atostogavo už tai atsakingas gydytojas. Todėl teko čia atvykti vėl.

„Tąkart man sakė, kad atsiimti rentgeno nuotrauką galiu šiokiadieniais, ligoninės darbo metu. Kai šiandien po nesėkmingo apsilankymo paskambinau į Respublikinės Kauno ligoninės registratūrą, man buvo paaiškinta, kad ten dirbantis personalas neturi žinių, kokiomis valandomis turi dirbti Garliavos ligoninės darbuotojai ir pasiūlė atvykti į jų įstaigą, jei reikia atlikti rentgeną ar suteikti kitą medicininę paslaugą. Tačiau, aš, juk nebeturiu net siuntimo pas gydytoją, palikau jį Garliavos filiale“, – pasakojo kaunietė.

Pasak Akademijos miestelyje gyvenančios skaitytojos, Garliavos ligoninė yra bene patogiausiu atstumu įsikūrusi gydymo įstaiga, todėl daugelis tenykčių gyventojų lankosi būtent ten. „Nežinau, ar šioje ligoninėje tikrai vasaros sezonu keičiasi darbo laikas. Atrodytų keista“, – stebėjosi ji.

Dėkojame portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojams, kad dalinatės probleminiais klausimais, su kuriais susiduriate mieste ar jo apskrityje. Jei norite pranešti naujieną, rašykite mums kaunas@kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA