Praneša kauniečiai: prie Kauno marių – policijos pareigūnų sujudimas (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Praneša kauniečiai: prie Kauno marių – policijos pareigūnų sujudimas (papildyta)

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienio vakarą kauniečiai sako pastebėję Kauno marių kryptimi lekiančius policijos ekipažus su švyrurėliais. „Kas vyksta Petrašiūnuose?“ – klausė jie.

Pirminiais policijos pareigūnų duomenimis, gegužės 31 d., 19:27 val., T. Masiulio g., netoli Pažaislio vienuolyno, prie paplūdimio, du neblaivūs asmenys konfliktuoja su aplinkiniais.

Kol kas apie konfliktuojančius ir kitus asmenis daugiau informacijos neturima. Į įvykio vietą išvyko šeši policijos ekipažai.

Papildyta: Pasak policijos, trys vaikinai konfliktavo su žmonėmis, buvusiais pliaže. Niekas nenukentėjo. Nei vienas iš konflikte dalyvavusių asmenų pretenzijų pareigūnams neišsakė ir pareiškimų nepateikė.

Portalo skaitytojų, mačiusių įvykį, teigimu, galimai neblaivūs vaikinai įvažiavo į paplūdimį su vandens motociklu, kai teritorijoje maudėsi žmonės.

Papildyta birželio 1 d.

Vienas iš konflikto dalyvių – vyras (g. 1985 m.) – įvykio dieną buvo sulaikytas ir išvežtas į Kauno apskr. VPK. Jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis (2,23 prom.). Pradėtas tyrimas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA