Praneša skaitytojai: abiturientai laksto gatvėmis kaip išprotėję – partrenkė žmogų (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Praneša skaitytojai: abiturientai laksto gatvėmis kaip išprotėję – partrenkė žmogų (papildyta)

Kur stovi policija Kaune nuotr.

Ketvirtadienį portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė žinia iš skaitytojo, kur informuojama, jog dar prieš vidurdienį esą abituriento vairuojamu automobiliu buvo partrenktas žmogus.

„Gal žinote, kokia nukentėjusio, kurį prie buvusio „Respublikos“ viešbučio partrenkė abiturientas, būklė? Įvykio vietoje mačiau greitosios medicinos pagalbos ir policijos automobilius“, – pasakojo kaunietis.

Paklaustas, kodėl mano, jog prie automobilio vairo įvykstant nelaimei sėdėjo abiturientas, skaitytojas teigė matęs, kad minėta transporto priemonė buvo išpuošta balionais. „Nesu tikras dėl pastarojo fakto, tačiau praeiviai kalbėjo, jog tai – abiturientas. Įspėkite kauniečius atkreipti dėmesį – šiandien abiturientai gatvėmis laksto kaip išprotėję“, – užsiminė pašnekovas.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistams susisiekus su policijos pareigūnais, paaiškėjo, kad nelaimingas atsitikimas Karaliaus Mindaugo prospekte užfiksuotas gegužės 24 d., 11.22 val.

Pranešta, kad automobilis „BMW“ kliudė pėsčiąjį. Nukentėjusysis išvežtas į ligoninę profilaktiniam patikrinimui. Pirminiais duomenimis, būklė nėra sunki.

Ar transporto priemonę tikrai vairavo abiturientas, duomenų kol kas neturima. Primename, kad šiandien daugelyje mokyklų dvyliktokai švenčia paskutinį skambutį.

Papildyta 13.34 val.

Nelaimę matęs „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas sakė, kad nuo Senamiesčio atskriejęs „BMW“ Karaliaus Mindaugo pr. ir A. Mickevičiaus g. sankryžoje apsisukdamas slydo šonu ir nesuvaldytas tvojosi į bortelį bei kliudė statybvietės tvorą.

Kaip DELFI teigė mašiną vairavęs abiturientas, pamatęs, kad atsiliko nuo kolonos, paspaudė akceleratorių ir automobilio nesuvaldė. Vaikinas tvirtino, kad pėsčiojo nekliudė – šis išsigandęs susidūrimo šoko į šoną ir nugriuvo.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA