Pasakoja skaitytojai: darosi populiaru viešai vogti | Kas vyksta Kaune

Pasakoja skaitytojai: darosi populiaru viešai vogti

Skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune- redakciją antradienio vakarą pasiekė pilietiškų skaitytojų pranešimas. Šie pastebėjo, jog darosi populiaru viešai savintis įvairias miesto gražinimui skirtas medžiagas – šįkart pasisavinti nuspręsta Kalniečių parke supiltą juodžemį.

Prisistatyti nepanorusi kaunietė portalo žurnalistams pasakojo, kad vaizdas, kai žmonės vagia juodžemį, pastebimas jau kurį laiką. „Gyvename prie pat rekonstruojamo Kalniečių parko, labai laukiame darbų pabaigos ir norime, jog viskas būtų gražiai pabaigta. O čia vos pripila juodžemio, jau kažkas su krepšeliais nešasi. Nebe pirmas kartas“, – teigia skaitytoja.

Kalniečių parko rekonstrukcijos darbai, planuoti baigti praėjusių metų gruodį, finišo tiesiąją žada pasiekti vasarą – liepos mėnesio pabaigoje. Daugiau informacijos apie parko rekonstrukciją skaitykite čia.

Praėjusią savaitę portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo ir dar vieną vagystę – kaunietis, jų teigimu, akivaizdžiai savinosi šaligatvio rekonstrukcijai skirtas trinkeles.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA