Fotografo D. Ščiukos parodą „Natural Women“ papildė žymių kauniečių portretai | Kas vyksta Kaune

Fotografo D. Ščiukos parodą „Natural Women“ papildė žymių kauniečių portretai

D. Ščiukos nuotr.

Ambicingas fotomenininkas Dainius Ščiuka išskirtinį moterų projektą pristatys ir savo gimtajame mieste Kaune. Didžiojoje „Žalgirio“ arenoje įvyks „Natural Women“ parodos pristatymas.

[galerija kiek=”8″]

Sostinėje vykusią ir ypatingo dėmesio susilaukusią parodos dalį papildė ir niekur nematyti žymių kauniečių portretai. Jau Gegužės 25-tą dieną turėsite galimybę išvysti fotografo darbus, kuriuos visą mėnesį galėsite apžiūrėti nemokamai.

Dainius Ščiuka atviravo – moterys yra meno ir grožio priežastis, formuojanti kiekvieną iš mūsų ir įžiebianti meilės jėgą, kuri varo šį pasaulį į priekį. Fotomeninkas įamžindamas moteris, kurias žino visas pasaulis ir tas, kurios žymios savajame, siekė atskleisti natūralaus grožio kerus. Tai ciklas, skirtas kiekvienai moteriškai būtybei priminti, kad nėra nieko gražesnio už jų natūralų grožį.

Naujas miestas ir lyg nauja pradžia – „Natural Women“ parodą papildė žymių kauniečių portretai, kuriuose garsios miesto moterys demonstruoja nuogus veidus. Tokiu būdu fotomenininkas tęsia savo odę tikrai, sodriai, veikliai ir savęs nebijančiai moteriai.

Pirmoje „Natural Women“ parodos dalyje dalyvavo Ilona Balsytė, Beata Tiškevič, Gabija Jaraminaitė, Agnė Jagelavičiūtė, Aušra Maldeikienė, Justė Arlauskaitė, Liana Ruokytė – Jonsson, Asta Valentaitė, Rūta Meilutytė, Dovilė Filmanavičiūtė, Austėja Landsbergienė, Neringa Rekašiūtė, Jolita Vaitkutė, Neringa Zeleniūtė, Rasa Tapinienė, Monika Budrienė, Gražina Baikštytė, Viktorija Nielsen, Julija Steponavičiūtė, Monika Rasčiūnaitė, Neda Malunavičiūtė, Asta Meschino, Monika Kazevičiūtė-Kriščiūnienė, Karina Leontjeva, Urtė Neniškytė, Rasa Ciūnė, Valė Ščiukienė.

Kokie veidai papildė „Natural Women“ parodą Dainius neatskleidžia, tik išsidavė apie būsimą galimybę išvysti natūralų Ingridos Veliūtės veidą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA