Kauniečiai apstulbę: „Hanzos dienose“ apsilankė pats Fredis Merkuris (foto) | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai apstulbę: „Hanzos dienose“ apsilankė pats Fredis Merkuris (foto)

A. Aleksandravičiaus nuotr.

Kiekvienas žino, kad dieviško balso roko grupės „Queen“ vokalistas Fredis Merkuris (Freddie Mercury) šį pasaulį apleido prieš beveik tris dešimtmečius. Tačiau vakar pagrindinėje „Kauno Hanzos dienų“ scenoje prie Kauno pilies pasirodęs tribute projektas „Killer Queen“ kai kuriuos kauniečius privertė tiesiog užsimiršti, kad ant scenos – ne tikrasis F. Merkuris.

Taip įtaigiai „Killer Queen“ lyderis Patrikas Majersas (Patrick Myers) atkartojo legendinio dainininko balsą, charizmą, judesius ir išvaizdą, kad publika iš Kauno pilies lomos buvo nukelta tiesiai į 1986-ųjų Vemblio stadioną.

„Kas vyksta Kaune“ sulaukė žinučių, kuriose skaitytojai stebėjosi penktadienio vakarą Kaune koncertavusios grupės vokalisto panašumu į Fredį Merkurį ir teigė nepaprastai mėgavęsi geriausių „Queen“ hitų popuri, kurį atliko svečiai iš Jungtinės Karalystės.

Galima paminėti, kad P. Majersas duoklę roko karaliams atidavė ne tik atkartodamas grupės scenografiją ir muzikines spalvas, tačiau ir iš prigimties yra itin panašus į Fredį.

Ne be reikalo 1993 m. veiklą pradėjęs „Killer Queen“ kolektyvas yra tituluojamas pačiu geriausiu tokio tipo „Queen“ projektu pasaulyje. Nuo 1995-ųjų jie taip išpopuliarėjo, kad pradėjo organizuoti koncertinius turus visame pasaulyje ir pildyti tas pačias arenas, kurias prieš kelis dešimtmečius rinkdavo „originalai“.

Tuo tarpu savaitgalis, pilnas pramogų – kauniečiams vis dar prieš akis. Šeštadienį ir sekmadienį Kaune šurmuliuose „Hanzos dienos“, pasiūlysiančios ne vieną koncertą ir galybę kitokių pramogų. Pilną viduramžių šventės su šiuolaikiniais akcentais programą rasite čia.

Šiandien taip pat vyksta „Bike Show Millenium 2018“,  „Muziejų naktys“, „Gatvės muzikos diena“. Daugiau apie šiuos renginius sužinokite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA