„Žalgirio“ rungtynes Belgrade stebės ir pati aukščiausia viešnia | Kas vyksta Kaune

„Žalgirio“ rungtynes Belgrade stebės ir pati aukščiausia viešnia

BNS 2018/05/15 09:21
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Prezidentė Dalia Grybauskaitė šią savaitę lankysis Belgrade, kur stebės Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo rungtynes Eurolygos finalo ketverte.

Šalies vadovė į Serbijos sostinę vyks iš Bulgarijos, kur ketvirtadienį susitiks Europos Sąjungos šalių lyderiai.

Pirmosiose Eurolygos finalo ketverto rungtynėse penktadienį „Žalgiris“ žais su Stambulo „Fenerbahce“.

„Belgradas yra tik 300 kilometrų nuo Sofijos, tai kažkaip pagalvojau, kad reikia važiuoti palaikyti mūsų komandą“, – antradienį transliuotame interviu Žinių radijui sakė D. Grybauskaitė.

D. Grybauskaitė teigė, kad Belgrade sieks pasižiūrėti visas rungtynes, kuriose žais „Žalgiris“. Be to, viešėdama Belgrade Lietuvos vadovė žada susitikti ir su Serbijos prezidentu Aleksandru Vučičiumi.

Jeigu Kauno ekipa laimėtų rungtynes su „Fenerbahce“, ji Eurolygos finale susitiktų su Maskvos „CSKA“ arba Madrido „Real“ poros nugalėtojais. „Žalgiriui“ pralaimėjus, klubas žaistų dėl trečiosios vietos su antrajame pusfinalyje pralaimėjusia komanda.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad laikinojoje sostinėje likę krepšinio fanai rungtynes galės stebėti „Kauno Hanzos dienų“ pagrindinėje scenoje prie Kauno pilies ir Rotušės aikštėje. Daugiau informacijos apie transliacijas čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA