Prieš generalinę finalo repeticiją – staigmena I. Zasimauskaitei | Kas vyksta Kaune

Prieš generalinę finalo repeticiją – staigmena I. Zasimauskaitei

delfi.lt 2018/05/12 14:52
DELFI nuotr.

Šeštadienio rytą Ieva Zasimauskaitė iškeliavo į generalinę „Eurovizijos“ finalo repeticiją.

Visos delegacijos į areną atkeliauja specialiais autobusais ir išleidžiamos prie delegacijoms skirto įėjimo, prie kurio jau nuo ryto buriavosi gerbėjų minia. Ir vos tik Ieva išlipo iš autobuso, pasigirdo šūksniai „Ieva“.

Prie gerbėjų nuskubėjusi I. Zasimauskaitė pasidarė kelias asmenukes ir pasisveikino su Lietuvos trispalvėmis mosuojančiais „Eurovizijos“ gerbėjais. Įdomu tai, kad su Lietuvos trispalvėmis Ievos laukė ne tik lietuviai, bet ir užsieniečiai, palaikantys Ievą ir tikintys jos pergale.

Į generalinę repeticiją, kuri Portugalijos laiku prasidės šiek tiek po vidurdienio, buvo galima įsigyti daug pigesnius bilietus nei į patį finalą, tad tūkstančiai gerbėjų pasinaudojo šia galimybe.

Dienos metu Ievos laukia generalinė repeticija, po jos atlikėja galės kelias valandas atsipūsti ir vakare prasidės ilgai laukta didžioji „Eurovizija“. Jos metu Ieva pasirodys ketvirta.

Po pirmojo pusfinalio Ievos populiarumas ėmė augti kaip ant mielių. Buvo spėjama, kad Ieva finale galėtų pasiekti ketvirtą ar net trečią vietą. Po antrojo pusfinalio reitingai kiek pasikeitė, Ieva nukrito į septintąją vietą.

Dar vakar, po repeticijos, Ieva pasakojo, kad šiek tiek keis kai kurias pasirodymo detales – pakartojimo metu rodys kitokias akimirkas, tačiau kiek vėliau persigalvojo. Dainos pakartojimo metu „Eurovizijos“ gerbėjai matys jautriausią akimirką – Ievos bučinį su Mariumi.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA