„Eurovizijos“ finalo metu pasirodė kaunietė Ieva Zasimauskaitė (video) | Kas vyksta Kaune

„Eurovizijos“ finalo metu pasirodė kaunietė Ieva Zasimauskaitė (video)

DELFI nuotr.

Šįvakar visų Lietuvos melomanų akys yra prilipę prie televizoriaus ekranų – jau už kelių valandų paaiškės 63-asis „Eurovizijos“ dainų konkurso nugalėtojas. Dėl šio titulo taip pat varžosi ir ką tik scenoje pasirodžiusi kaunietė Ieva Zasimauskaitė.

Prieš I.Zasimauskaitę konkurse jau pasirodė Ukrainos, Ispanijos bei Slovėnijos atlikėjai. Iškart po kaunietės „Eurovizijos“ žiūrovų širdis bandė pavergti Austrijos atstovai.

Sužinojusi pasirodymo numerį, Ieva džiaugėsi, kad reiks mažiau jaudintis ir galės ramiai stebėti kolegų pasirodymus sėdėdama kartu su delegacija. Tačiau, jos nuomone, ne vietoje ir ne skaičiuose esmė. „Svarbu, kaip tuo momentu tas tris minutes išdainuosi, kaip pajausi, – po generalinės repeticijos kalbėjo Ieva. – Pusfinalis jau niekam neįdomu. Svarbu tos trys minutės, kurios bus finale.“

Kaip ir per pusfinalį, arena pasirodymo pradžioje buvo prisipildžiusi žiūrovų blykščių, girdėjosi audringos ovacijos ir palikymo šūksniai. Jokių radikalių pakeitimų pasirodyme nebuvo, ir nors generalinės repeticijos metu ašaros Ievos akyse nesužibėjo, scenoje šių kaunietė vėl nesutramdė.

Ypatingai gerai Ievą vertina ir lažybų bendrovės. Prieš Ievai lipant į didžiąją sceną, atlikėjai buvo pranašaujama 6 vieta, tačiau daugiausiai tokios reakcijos skambėjo dėl pasirodymo numerio.

Ketvirtą ryto vietos laiku Ieva iš viešbučio išvyks į oro uostą. Jau rytoj, sekmadienį, šiek tiek po 15 val. Ieva grįš į Vilniaus oro uostą.

Tiesioginė „Eurovizijos“ dainų konkurso transliacija:

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA