Vakaro atomazga: paaiškėjo visi „Eurovizijos“ finalininkai | Kas vyksta Kaune

Vakaro atomazga: paaiškėjo visi „Eurovizijos“ finalininkai

DELFI nuotr.

Lietuvai „Eurovizijoje“ atstovaujanti Ieva Zasimauskaitė jau finale, tačiau tik ketvirtadienio vakarą Lisabonoje pasibaigus antrajam pusfinaliui paaiškėjo likę dešimt finalininkų.

Dėl patekimo į finalą šįvakar varžėsi Norvegijos, Ruminijos, Serbijos, San Marino, Danijos, Moldovos, Nyderlandų, Australijos, Rusijos, Gruzijos, Lenkijos, Maltos, Vengrijos, Latvijos, Švedijos, Juodkalnijos, Slovėnijos ir Ukrainos atstovai.

Sėkmė šį vakar nusišypsojo šiam laimingajam dešimtukui: Serbija, Moldova, Vengrija, Ukraina, Švedija, Australija, Norvegija, Danija, Slovėnija, Nyderlandai.

Šiąnakt taip pat paaiškės ir pasirodymų finale tvarka – šiuo metu yra žinoma tik kurioje vakaro dalyje atlikėjai atliks savo kūrinius. Ieva Zasimauskaitei teko pirmoji renginio pusė.

[susije_video kurie=””]

Portalas „Kas vyksta Kaune“ primena, jog finale vietas sau jau užsitikrino Austrijos, Estijos, Kipro, Izraelio, Čekijos, Bulgarijos, Albanijos, Suomijos, Airijos, ir, žinoma, Lietuvos atstovai. Taip pat finale pasirodys didžiojo penketo – Vokietijos, Prancūzijos, Ispanijos, Italijos bei Jungtinės Karalystės – atstovai bei renginio šeimininkai – Portugalijos atlikėjai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA