„Girstučio“ baseine – vandens pramogos už puodelio kavos kainą | Kas vyksta Kaune

„Girstučio“ baseine – vandens pramogos už puodelio kavos kainą

Organizatorių nuotr.

Termometro stulpeliui šiemet kopiant į dar neregėtas šilumos aukštumas, kauniečiai jau turi galimybę atsivėsinti leisdami laiką moderniausiame ir didžiausiame sporto komplekse. „Girstučio“ baseine startavo vasaros akcija – suaugusiųjų laukia mažesnės kainos, o kiekvienas čia apsilankęs vaikas vandens pramogomis mėgausis vos už 2 eurus ir gaus dovanų porciją ledų.

„Vasarą „Girstučio“ sporto komplekse pradėjome mėnesiu anksčiau – nuo gegužės 1 dienos ženkliai sumažinome vienkartinių apsilankymų ir narysčių kainas. Jos nekis iki pat rudens!“, – šypteli „Girstučio“ sporto komplekso komercijos vadovė Ugnė Balčiūnienė.

4-15 metų vaikai, užsukę į baseiną bet kuriuo dienos metu galės mėgautis maudynėmis, trunkančiomis net iki keturių valandų, vos už 2 eurus. Be to, prieš leidžiantis į vandens pramogų kelionę, kiekvienas vaikas atsivėsins nemokama gardžių ledų porcija! „Vaikai iki 16 laukiami apsilankant su tėveliais“, – primena sporto komplekso komercijos vadovė.

„Girstučio“ baseine jų laukia visas pluoštas kvapą gniaužiančių šėlionių pursluose – čiuožimas vandens kalneliais, nardymas, žaidimas pripučiamais kamuoliais, o savaitgaliais – galimybė džiaugtis nepamirštamomis akimirkomis pripučiamoje vandens trasoje. Mažieji lankytojai (iki 3 metų) taip pat nenuobodžiaus – specialiai jiems čia įkurtas nedidelio gylio baseinas su fontanėliu.

Pasak U. Balčiūnienės, ženkliai mažesnės apsilankymo baseine kainos vasarą – ne naujovė. Identiška iniciatyva „Girstučio“ baseine šiltuoju sezonu vykdyta ir praėjusiais metais.

„Pernai sulaukėme puikių atsiliepimų iš miestiečių. Kauniečiai entuziastingai leido laisvalaikį plaukiodami baseine. Ši pramoga buvo populiari ir tarp pavienių suaugusiųjų, ir tarp šeimų su vaikais. Tad kodėl gi vėl nepadovanojus džiugių akimirkų visiems, o ypač vaikams. Juk vasara priklauso jiems!“, – pozityvių minčių negailėjo pašnekovė.

Šiltą baseino vandenį ir sporto komplekso aplinką lankytojai įvardija kaip didelį privalumą, pritraukiantį ieškančius alternatyvų šaltiems vandens telkiniams gamtoje, – sako „Girstučio“ baseino komercijos vadovė.

Tai – puikus laisvalaikio praleidimo būdas net ir po dienos darbų – nereikia sukti galvos, ką veikti, – čiumpi vaiką, draugą, kolegą ir leki į baseiną pramogauti, – pridurdama šypteli U. Balčiūnienė.

Pasak jos, šią vasarą suaugusiesiems sporto komplekso erdvėse taip pat nepagailėta staigmenų – ilgiau mirkti baseine – apsimoka. Perkant 4 valandų trukmės vienkartinį bilietą teks sumokėti vos euru daugiau nei renkantis trumpesnį – 2,5 valandų variantą. Norintiems paįvairinti laiką – plaukiojimą baseine siūloma derinti su aktyvia veikla treniruoklių salėje ar grupiniuose užsiėmimuose, kurie yra įskaičiuoti į bendrą vienkartinio bilieto kainą kaip dovana.

Renkantis narystes šiuo metu yra taikomos vasariškos nuolaidos, o visi pasinaudoję pasiūlymais, treniruoklių salėje sportuos nemokamai!

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA