Kauniečiai neliko abejingi: atsiliepė skaudžios nelaimės Aleksote liudininkai | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai neliko abejingi: atsiliepė skaudžios nelaimės Aleksote liudininkai

Asociatyvi / DELFI nuotr.

Tragedijos ištikta šeima žiniasklaidoje pagalbos prašymą išplatino vakar. Ieškota gyventojų, mačiusių eismo įvykį Europos prospekte, kurio metu buvo sunkiai sužalota per pėsčiųjų perėją ėjusi mergaitė. Nors vaiką parbloškęs vairuotojas nustatytas, nukentėjusiosios artimiesiems pasiūlyta patiems ieškoti liudininkų – kauniečiai netylėjo.

„Kas vyksta Kaune“ pasiteiravus, ar dar ieškomi mačiusieji nelaimę, mergaitės mama sakė, kad liudininkai jau atsiliepė. Vitalija taip pat priminė, jog šiandien yra jau 12-ta para po eismo įvykio ir policija iki šiol nieko nepadarė, kad nelaimės tyrimas pajudėtų.

Tik vakar pareigūnai išsikvietė moterį pirmą kartą ir liepė pačiai susirasti liudininkus. Šeimai, anot Vitalijos, į kauniečius teko kreiptis dėl to, kad pareigūnai iškart po įvykio nepasiėmę jokių kontaktų paleido visus žmones, mačiusius nelaimę, praleidusius per perėją ėjusią mergaitę.

Žinoma, kas sukėlė eismo įvykį, bet tyrėja sužeisto vaiko artimuosius informavo, kad turint liudininkų bus tik geriau. Nors Vitalija teigė nė nematanti, ko daugiau čia ieškoti, apie ką diskutuoti.

Bet kokiu atveju, į šeimos prašymą jau atsiliepė žmogus, kuris praleido mergaitę, daugiau kauniečių, kurie matė ir patį įvykį, ir kas buvo po jo. Kaip jų liudijimai bus panaudoti, neaišku – šiandien visą dieną mamai nepavyko susisiekti su tyrėja.

Mergaitė vis dar ištikta komos. Nukentėjusioji gydoma Kauno klinikų Vaikų intensyviosios terapijos skyriuje.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad vyro vairuota „Audi“ per pėsčiųjų perėją Europos prospekte ėjusį vaiką kliudė balandžio 27 dienos vakarą. Kartu vestas šuniukas žuvo vietoje, mergaitė patyrė sunkius sužalojimus.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA