Šimtams vairuotojų oro prognozės tampa nebeaktualios: gali plauti automobilį nors kasdien | Kas vyksta Kaune

Šimtams vairuotojų oro prognozės tampa nebeaktualios: gali plauti automobilį nors kasdien

Organizatorių nuotr.

Vairuotojų įpročiai rūpinantis automobilių švara keičiasi iš pagrindų: atsirado abonementas, kuris suteikia teisę plauti automobilį, kad ir kasdien. Tokią patogią tunelinių plovyklų paslaugą pirmieji Lietuvoje Kaune teikia „Švaros broliai“.

[galerija kiek=”12″]

Praėjusiais metais Lietuvoje šis plovyklų tinklas automobilius nuplovė daugiau, kaip 650 tūkst. kartų, o veiklos rezultatai parodė, kad automobilistai vis dar renkasi šią paslaugą, atsižvelgdama į oro prognozes, kurios ne visuomet būna teisingas.

Nebereikia sekti orų prognozės

„Prieš apsilankydami plovykloje net ir su itin nešvariu automobiliu dauguma vairuotojų vistiek pirmiausia tikrina orų prognozes. Siekiame, kad švarūs automobiliai, o kartu ir gatvės, miestai taptų kasdienybe, geru įpročiu – išplėtėme plovyklų tinklą, pasitelkėme naujausias technologijas, pritaikėme kainodarą ir pirmieji Lietuvoje pristatėme abonementą, kuris leidžia naudotis mūsų paslaugomis beveik neribotai – tai reiškia plauti automobilį kad ir kasdien“, – sako Evaldas Kinderis, UAB „Švaros broliai“ generalinis direktorius.

Pasak E. Kinderio, automobilio švara ištisus metus svarbi ne tik dėl išvaizdos, bet ir tam, kad jis būtų techniškai tvarkingas, negestų. Intensyviausiai lietuviai automobilius švarina pavasarį, o aktyviausias mėnuo yra balandis.

Tiesa, žmonės dažnai net ir pavasarį laukia giedrų ir šiltų orų, atidėlioja plovimą, jei temperatūra svyruoja tarp teigiamos ir neigiamos, sniegą keičia lietus. Tačiau būtent tuomet keliuose intensyviai barstomos druskos, kurios kelia korozijos grėsmę automobiliams. Automobiliui kenkia ir dulkės, purvas, rūgštys, suodžiai ir kitos medžiagos, todėl specialistai rekomenduoja automobilį plauti ne rečiau nei 2 kartus per mėnesį, o esant nepalankioms oro sąlygoms bei automobiliui išsipurvinant – ir dažniau.

Kaune – salonų valymo paslauga

„Tunelinėje plovykloje automobilį galima nusiplauti per maždaug 5 minutes, taigi, turint abonementą nelieka jokių priežasčių, kodėl reikėtų važinėti nešvariu automobiliu“, – sako E. Kinderis. Dar viena patogi paslauga, teikiama prie įvažiavimo į Kauną iš Kaunas – Vilnius autostrados Savanorių pr. įsikūrusios „Švaros brolių“ valdomos tunelinės plovyklos – salonų valymas.

Galbūt ne visi klientai dar žino, kad patogiai nusiplovę automobilį, galite iškart pasirūpinti ir salono švara – šalia plovyklos veikiančiose patalpose plovyklos darbo valandomis teikiamos ir salonų valymo paslaugos, kurioms nėra išankstinės registracijos, nes paslaugos teikiamos „gyvos“ eilės principu. Į standartinio valymo paslaugą įeina stiklų, salono kilimėlių valymas, tarpdurių išvalymas ir nusausinimas, kitas reikalingas tvarkos salone įvedimas.

Salonų valymo paslauga antrojoje Kaune veikiančioje „Švaros brolių“ tunelinėje plovykloje Baltų prospekte nėra teikiama.

Abonemento naudojimo galimybės

Automobilių plovimo tunelinėse plovyklose abonemento galimybės suteikiamos visiems fiziniams asmenims, automobilio nenaudojantiems komerciniais tikslais, o abonementas veikia numerių nuskaitymo technologijos pagrindu. Abonementą galima užsisakyti internetu savitarnoje pateikus el.pašto adresą, automobilio valstybinį numerį, mokėjimo kortelės duomenis. Vieno automobilio švara mėnesiui kainuos nuo 15,96 euro iki 23,96 euro, metams – nuo 179 iki 249 eurų, priklausomai nuo pasirinktos plovimo programos, palyginimui vieno apsilankymo tunelinėje plovykloje kaina siekia nuo 5 iki 11 eurų.

Numatyta, kad abonementai prasitęs automatiškai, bus suteikiama galimybė metinius abonementus laikinai stabdyti, taip pat bus galima juos bet kuriuo metu nutraukti. Paslauga galios išskirtinai fiziniams asmenims, bus taikoma visose Lietuvoje veikiančiose „Švaros brolių“ tunelinėse plovyklose, kuriose konkretų automobilį bus galima plauti ne dažniau nei vieną kartą per dieną.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA