Didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje pasirodė Ieva Zasimauskaitė (video) | Kas vyksta Kaune

Didžiojoje „Eurovizijos“ scenoje pasirodė Ieva Zasimauskaitė (video)

Antradienio vakarą didžiosios Lietuvos dalies akys nukreiptos į Lisaboną – ten vyksta kasmetinis „Eurovizijos“ dainų konkursas. Šiandien į sceną lipo ir Lietuvos atstovė – savo dainą didžiojoje scenoje ką tik atliko ir Ieva Zasimauskaitė.

Itin gerai generalinių repeticijų metu pasirodžiusi kaunietė kurtinančių ovacijų susilaukė ir pasirodymo metu. Arena pasirodymo pradžioje buvo prisipildžiusi žiūrovų blykščių, o pauzes tarp frazių užpildydavo palaikymo šūksniai.

Pasirodymo pabaigoje Ieva nesutramdė ašarų, kai kelioms sekundėms ant improvizuoto tilto atkeliavo ir Ievos vyras Marius. Paskutinę eilutę Ieva vis dėlto sudainavo angliškai, aiškiai pasiųsdama amžinos meilės žinutę visai Europai.

Burtai lėmė, jog I. Zasimauskaitė scenoje pasirodė šešta. Šešta ji pasirodė ir nacionalinių atrankų finalo metu, tad, jos teigimu, 6 yra labai geras skaičius. Tačiau tie patys burtai Ievai atsiuntė ir labai rimtus varžovus – prieš Ievą pasirodė stipriai vertinamas čekų atstovas Mikolas Josef su nuotaikinga daina „Lie to me“, o po lietuvės į sceną lipo viena konkurso favoričių laikoma Izraelio atstovė Netta su kūriniu „Toy“.

Tiesioginė Eurovizijos transliacija:

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA