Pagaliau paaiškėjo eurovizinis Ievos Zasimauskaitės įvaizdis | Kas vyksta Kaune

Pagaliau paaiškėjo eurovizinis Ievos Zasimauskaitės įvaizdis

delfi.lt 2018/05/07 18:26
DELFI nuotr.

Eurovizinė Ievos Zasimauskaitės kelionė jau tuoj pasieks aukščiausią įtampos tašką. Pirmadienio popietę ji lipo ant eurovizinės scenos dar vienai repeticijai.

Vakare laukia dar viena repeticija, kurią vertins tarptautinė komisija.

Pirmosios pirmadienio repeticijos metu pagaliau paaiškėjo Ievos įvaizdis. Scenoje ji vilkėjo žemę siekiančią suknelę. Beje, į sceną ji žengė basa, nors dar nacionalinių atrankų metu buvo įkalbinėjama apsiauti batelius.

Basa į sceną ji lipo dėl kelių priežasčių: taip išsaugomas pasirodymo trapumas ir vientisumas, nes ir jos vyras Marius į sceną lipa basomis, be to, taip saugiau. Pasirodymo metu I. Zasimauskaitė lipa ant lieptelio, kuris yra ganėtinai status. Basomis kojomis sumažėja rizika paslysti ar nukristi.

Prieš pat repeticiją Ieva DELFI pasakojo, kad jos suknelė tokia ilga, kad niekas ne nepastebės: basa ji ar ne.

Pečius apnuoginančia švelniai rožine suknele pasipuošusi Ieva repeticijos pasirodymą pradėjo sėdėdama. Kiek vėliau šalia jos įsižiebė vizualizacijos, kurias mato tik televizijos žiūrovai.

Nespalvotose vizualizacijose matyti apsikabinantys ir besibučiuojantys įvairaus amžiaus žmonės. Nuo vaikų iki senolių.

Eurovizinis Ievos įvaizdis:

Netrukus Ievos laukia dar viena repeticija, po jos ji su visa komanda vyks ilsėtis. Antradienį lauks generalinė repeticija, po kurios atlikėja turės kelias valandas atsipūsti ir prasidės lemtingasis pirmasis pusfinalis.

Pirmojo pusfinalio pabaigoje paaiškės, ar Ieva pateks tarp dešimties laimingųjų, pateksiančių į finalą.

Ieva pirmojo pusfinalio metu susirungs su Azerbaidžanu, Islandija, Albanija, Belgija, Čekija, Izraeliu, Baltarusija, Estija, Bulgarija, Makedonija, Austrija, Graikija, Suomija, Armėnija, Šveicarija, Airija, Kipru ir Kroatija.

Burtai lėmė, kad I. Zasimauskaitė scenoje pasirodys šešta. Šešta ji pasirodė ir nacionalinių atrankų finalo metu, tad, jos teigimu, 6 yra labai geras skaičius. Tačiau tie patys burtai Ievai atsiuntė ir labai rimtus varžovus.

Iš karto po Ievos scenoje pasirodys Izraelio atstovė. Ekspertų teigimu, ji – viena stipriausių pretendenčių laimėti šiųmetinę „Euroviziją“. Ne ką mažiau simpatijų sulaukia ir prieš Ievą pasirodysiantis čekas.

Nemažai tarptautinio dėmesio vaikinas sulaukė ir dėl traumos, kurią patyrė pirmos repeticijos metu. Atlikdamas triuką vaikinas susitrenkė nugarą ir buvo išgabentas į ligoninę. Po kelių dienų paaiškėjo, kad viskas gerai ir jis galės atlikti pasirodymą taip, kaip ir buvo suplanavęs.

Lietuviams turėtų būti girdėta ir suomės Saaros Sofios Aalto daina apie monstrus. Suomė viešėjo nacionalinių atrankų į „Euroviziją“ finale, kur atliko savo dainą „Monsters“.

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA