Kaunietę pašiurpino radinys: galbūt tai pavienis pokštas, bet žmonės turėtų būti atsargūs (video) | Kas vyksta Kaune

Kaunietę pašiurpino radinys: galbūt tai pavienis pokštas, bet žmonės turėtų būti atsargūs (video)

Asociatyvi / DELFI nuotr.

„Galbūt tai – pavienis pokštas, o galbūt reikėtų priminti visuomenei, kad yra žmonių, kurie mėgaujasi kitų skausmu…“ – taip rašoma portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojos žinutėje, kurią redakcija gavo penktadienio vakarą.

Mergina pasakoja apie labai nemalonų incidentą, nutikusį prekybos centre „Rimi“, įsikūrusiame A. Juozapavičiaus prospekte. Skaitytoja teigia, jog dėl kažkieno pokšto, teko susižeisti.

„Paėmiau melioną, pajutau skausmą, pagalvojau, kad tiesiog į dėžės kraštą įsipjoviau, bet pradėjo plūsti kraujas ir pradėjau žiūrėti, į ką aš susižeidžiau. Atidžiau pažiūrėjus pastebėjau, kad ant kito meliono viršaus (buvusio šalia to, kurį ėmiau) styrojo ašmenys…“ – teigia susižeidusioji.

Labiau, negu niekam vykęs pokštas, moterį nustebino atsaini prekybos centro atstovų reakcija.

„Kreipiausi į parduotuvės administraciją ir paprašiau, jog būtų atsuktos stebėjimo kameros norėdama sužinoti, kas buvo tas pokštautojas, sukišęs skustuvo peiliuką į vaisių. Deja, man buvo atsakyta, jog dėl greitai įsigaliosiančio gyventojų duomenų apsaugos reglamento, vaizdo kamerų įrašai nebėra saugojami. Aš nustebau ir paklausiau, ar tikrai nėra saugojami, o tada sulaukiau atsakymo, kad peržiūrėti neleidžia vadovybė,“ – dėsto mergina.

„Įrašo peržiūrėti taip ir nepavyko. Taigi, parašiau pretenziją, o šalia buvusios darbuotojos paprašiau, kad pasirašytų kaip liudininkė ir patvirtų faktą, kad toks įvykis buvo. Tačiau ji to negalėjo padaryti – nors ir buvo šokiruota, pati įvykio nematė. Prisijungė ir kita darbuotoja, ji taip pat negalėjo pasirašyti, moterys susisiekė su vadovu, o šis niekam iš darbuotojų nedavė leidimo liudyti dėl įvykio. Susidaro įspūdis, kad prekybos centras visais įmanomais būdais vengia bet kokios su įvykiu susijusios atsakomybės“, – pasipiktinimo neslepia kaunietė.

Skaitytoja apie įvykį pranešė policijai.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA