Trečioji „ChangeMakers‘ON“ hakatono diena: kas dalyviams suteikia energijos? | Kas vyksta Kaune

Trečioji „ChangeMakers‘ON“ hakatono diena: kas dalyviams suteikia energijos?

Ieva Tilindytė 2018/05/06 14:37
Organizatorių nuotr.

Šis savaitgalis KTU Santakos slėnyje – tikra veiksmo bomba. Jau trečia diena čia darbuojasi „ChangeMakers‘ON“ komandos ir ekspertai, o prasidėjusi „PyConLT 2018“ konferencija sulaukė didelio programuotojų dėmesio. Džiugu, kad socialiniai ir technologijų inovatoriai gali produktyviai dirbti po vienu stogu, o dar geriau – bendradarbiauti. Nuo intensyvių darbų akimirkai atsitraukę renginių dalyviai mėgavosi bendrais pietumis, kurių metu turėjo progą tarpusavy pasidalinti įspūdžiais.

Kauno kolegijos šefai pasirūpino, kad „ChangeMakers‘ON“ hakatono dalyviai stiprintųsi tik šviežiu ir gardžiu maistu. „Šiais metais dalyviams paruošėme ne tik lietuviškos, bet ir itališkos virtuvės šedevrų. Mums svarbiausia, kad maistas būtų subalansuotas, dėl to į savo receptūras įtraukėme tik kokybiškus ingredientus, pavyzdžiui, kibinai ir pyragai kepami iš aukščiausios rūšies „Kauno grūdų“ kvietinių miltų, į racioną įtraukėme ekologišką „Vilniaus paukštyno“ vištieną, o „Activus“ greito paruošimo košės – puikus pasirinkimas pusryčiams ar priešpiečiams“, – apie gausų pasirinkimą pasakoja virtuvės guru Ignotas Janulevičius.

Renginio metu vyksta ekspertų paskaitos, kurių metu dalyviai diskutuoja ir dalijasi produktų vystymo patarimais, o pertraukų metu pokalbius pratęsia prie „Lavazza“ kavos puodelio ar gaiviojo „Volfas Engelman“ gėrimo. Nuo pat ankstaus ryto besidarbuojantys dalyviai nestokoja energijos ir gerų emocijų, o pats renginys – pilnas siurprizų: viena iš komandų, dirbanti ties mobilios kirpyklos realizavimu, jau spėjo pademonstruoti savo produktą.

Šiuo metu komandos darbuojasi pilnu pajėgumu – jau šįvakar bus paskelbtos ir apdovanotos geriausios inovacijos, o prizai – tikrai verti didelių pastangų: komandos laimės pakvietimus į „ChangeMakers‘ON“ socialinių inovacijų stovyklą, Justino Jarusevičiaus iš „Motieka&Audzevičius” 1000 EUR vertės teisinę konsultaciją, galimybę sudalyvauti „Leeuwarden“ (Olandija) ir „KTU Startup Space“ inkubavimo programose, pasinaudoti „Code Academy“ IT ir „Kas vyksta Kaune“ 2000 eurų vertės komunikacijos paslaugomis. Kas bus apdovanotas – sužinosite jau visai netrukus.

„ChangeMakers‘ON“ socialinių inovacijų ir verslo vystymo programą palaiko kompanija „Barclays“. Socialinių inovacijų programą įgyvendina VšĮ „Europos socialinio verslumo ir inovatyvių studijų institutas“, Kauno Technologijos universitetas ir VšĮ „Versli Lietuva“. Renginio globėja – Seimo Socialinių reikalų ir darbo komiteto narė dr. Gintarė Skaistė. Informacinis partneris – portalas „Kas Vyksta Kaune“.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA