Pasipiktinęs kaunietis: pasivaikščiojimas mažametei baigėsi skubios pagalbos skyriuje | Kas vyksta Kaune

Pasipiktinęs kaunietis: pasivaikščiojimas mažametei baigėsi skubios pagalbos skyriuje

Sakitytojų nuotr.

Portalą „Kas vyksta Kaune“ pasiekė skaitytojo laiškas, kuriame jis dalijasi istorija apie nelaimingai pasibaigusį pasivaikščiojimą senamiestyje. Tiesa, labiau negu visa nemaloni situacija, vyrą nustebino Kauno savivaldybės atstovų reakcija.

Skaitytojas antradienio popietę nusprendė su šeima pasivaikščioti po Kauno senamiestį. Tačiau jo mažametei dukrai užkliuvus už išsikišusios grindinio trinkelės ir stipriai susimušus koją, teko vykti į Kauno klinikų skubios pagalbos skyrių.

Ten neilgai laukęs kaunietis išgirdo diagnozę – koja ne tik sumušta – mergaitei patempti čiurnos raiščiai. Situacija itin papiktino skaitytoją – juk senamiestyje, Vilniaus gatve kasdien praeina tūkstančiai žmonių, susižeisti gali ne vienas, o ką jau kalbėti apie mažus vaikus, kurie yra šiek tiek mažiau pastabūs už suaugusius. O iškilusių trinkelių gatvės grindinyje – ne viena.

Vyras nusprendė susisiekti ir su Kauno miesto savivaldybe – pasirinko greičiausią komunikacijos būdą ir nusiuntė žinutę, apibūdinančią situaciją, savivaldybės „Facebook“ paskyrai. Atsakymo kaunietis sulaukė greitai, tačiau tikrai ne tokio, kokio tikėjosi.

„Susisieksime su miesto tvarkymo skyrium, jie gal ras sprendimą. Bet šiuo metu, dėl prasidėjusio terasų sezono Vilniaus gatvėje tai padaryti nebus lengva“, – rašoma žinutėje.

Vilniaus gatvės grindinio problema Kaune – jau įsisenėjusi. Gyventojai skundžiasi jau kelerius metus, kaskart atsiranda susižalojusių, tačiau problemos sprendimas būna labai trumpalaikis – sutvarkius vienas vietas, trinkelės išlenda kitose. Daugiau apie problemą skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA