Kurioziška situacija: atrodo, jog automobilis atvažiavo be vairuotojo | Kas vyksta Kaune

Kurioziška situacija: atrodo, jog automobilis atvažiavo be vairuotojo

Skaitytojų nuotr.

Šeštadienio popietę portalo „Kas vyksta Kaune“ redakcija sulaukė skambučio iš pasipiktinusių kauniečių Maironio gatvėje. Šie atsidūrė nepatogioje padėtyje – automobiliu buvo užstatytas išvažiavimas iš bromo, o padėti negalėjo net išviesti policijos pareigūnai.

Kaunietė teigia, jog visureigis „Lexus“ priešais Maironio g. esantį bromą išdygo maždaug 10 val. Iš pradžių niekas nesureagavo – vairuotojų, trumpam paliekančių automobilius tokiose vietose karts nu okarto pasitaiko, tačiau automobilis ten užsistovėjo kelias valandas, o brome stovinčių automobilių savininkams tai sukėlė problemas – „Lexus“ trukdė išvažiuoti.

„Susisiekėme su policija, pareigūnai atvažiavo gana operatyviai. Tačiau ir čia iškilo problema – pareigūnai teigė, jog automobilio patraukti negali, reikia ieškoti vairuotojo,“ – aiškino portalo skaitytoja.

Kauno apskr. vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai pasiliko laukti vairuotojo, o kiemo gyventojams teko bandyti rizikingai laviruoti tarp automobilių ir namo sienų, važiuojant šaligatviu.

„Pareigūnai šioje vietoje teigė esantys bejėgiai, jie tik padėjo vairuotojams išnaviguoti iš bromo nesugadinus automobilių. O net ir pasirodžius vairuotojui, bauda už tokį poelgį, mano nuomone, juokinga – vos 15 eurų“, – piktinosi kaunietė.

Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kaune vykstančius įvykius, rašykite spec. formos „Pranešti naujieną“ pagalba arba per Facebook puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA