Pramonės prospektas paskendo dūmuose – užsiliepsnojo automobilis (video) | Kas vyksta Kaune

Pramonės prospektas paskendo dūmuose – užsiliepsnojo automobilis (video)

Skaitytojos nuotr.

Beprasidedantis savaitgalis pažymėtas nelaime Pramonės prospekte. Čia užsiliepsnojusį apynaujį „Mercedes-Benz“ puolė gesinti pro šalį važiavę vairuotojai, tuoj pat pasirodė ir gaisrininkai.

[galerija kiek=”4″]

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojos atsiųstame vaizdo įraše matyti, kaip iš apynaujo „Mercedes-Benz“ markės automobilio virsta baltų dūmų kamuoliai.

Būrys vyrų bandė patys kovoti su liepsnomis, neliko abejingi ir prašalaičiai. „Važiavau „Taxify“ su vaikinuku, kai pamatėme, kad dega mašina. Žmonės vis rinkosi ir rinkosi – staigiai sustoję, mes taip pat pribėgome su gesintuvu. Susirinko labai daug gyventojų, net džiugiai keista“, – pasakojo incidentą užfiksavusi kaunietė.

Anot jos, bendromis jėgomis ugnį pavyko įveikti, o tada atvažiavo du ugniagesių ekipažai, atlaisvinę pavojaus nepabūgusius kauniečius nuo pilietiškų pareigų.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) Operacinio vadovavimo skyriaus budėtojas portalui patvirtino, kad kiek po 19 val. gautas pranešimas apie Pramonės prospekte degantį automobilį.

Į nelaimės vietą, kaip ir pasakojo skaitytoja, atskubėjo dvi ugniagesių autocisternos. Žmonės gaisro metu nenukentėjo. Nelaimės priežastį aiškinsis tyrėjai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA