Pasipildė „One Team“ ambasadorių gretos: prisijungė K. Pangos ir P. Valinskas | Kas vyksta Kaune

Pasipildė „One Team“ ambasadorių gretos: prisijungė K. Pangos ir P. Valinskas

R. Tenio nuotr.

Naują etapą pasiekė Kauno „Žalgirio“ vykdoma „One Team“ veikla. Šįkart programos dalyvius, Kauno nepilnamečių tardymo izoliatoriaus-pataisos namų jaunuolius, pradžiugino naujais Lietuvos čempionų komandos ambasadoriais projekte tapę Paulius Valinskas ir Kevinas Pangosas.

Vizitą vaikinai pradėjo su „Žalgirio“ fizinio rengimo treneriu Justinu Grainiu, kuris surengė ekskursiją po komandos rūbinę bei supažindino su žaidėjų treniruočių sąlygomis.

Po nedidelio ištvermės išbandymo ir fizinių pratimų aikštėje, prie beveik dviejų valandų susitikimo prisijungė ir naujai išrinkti „One Team“ ambasadoriai P.Valinskas ir K.Pangosas.

Susėdę bendram pokalbiui aikštelės viduryje žalgiriečiai palietė asmenines istorijas, pabrėžė kaip svarbu atsirinkti tinkamus draugus ir, nepasidavus kitų įtakai, siekti savo užsibrėžtų svajonių.

„Turėjau draugų, kurie priėmė ne pačius geriausius sprendimus savo gyvenimuose. Sutikau ir tokių žmonių, kurie nenorėjo, jog kitiems sektųsi ir tempdavo juos žemyn. Gyvenime reikia vengti tokių žmonių, reikia daryti tai, kas tau yra svarbu. Visuomet sau išsikeliu tikslus, manau, kad tai yra labai svarbu. Kai išsikeli tikslą, turi dėl ko dirbti kiekvieną dieną. Išsikeliu daugiau nei vieną tikslą vienu metu. Turiu nedidelių tikslų ir didelių planų. Tai gyvenimą verčia jaudinančiu. Noriu išmokti groti gitara, būtent tuo užsiimu dabar. Taip pat noriu padėti kitiems žmonėms ir skirti savo dėmesio dalį visuomenei. Tokie yra artimiausi mano gyvenimo tikslai “, – savo sėkmės istorija ir artimiausiais gyvenimo tikslais pasidalino K.Pangosas.

Tuo tarpu Lietuvos čempionų talentas P.Valinskas atskleidė niekada nebuvęs talentingiausiu tarp savo bendraamžių, tačiau sunkiu darbu ir tikėjimu savo jėgomis už nugaros paliko anksčiau geresniais laikytus krepšininkus.

„Tikslas tapti profesionaliu krepšininku tikrai neatsirado iš karto. Tiesiog žaidžiau dėl malonumo. Būdamas mažas negali suprasti, ar tu nori būti profesionalas, nes net nežinai, ką tai reiškia, bet vėliau, būnant 14-15 metų, supratau, kad noriu tapti krepšininku. Sekiau kitų profesionalių krepšininkų gyvenimus, mane tai vežė ir norėjau tapti panašiu į juos. Pradėjęs žaisti tikrai nebuvau geriausias, žaisdavau net už silpnesnę komandą, už mane buvo daug geresnių ir talentingesnių. Buvo ir nenoras eiti treniruotis, įvairių pašaipų, tačiau niekada nepraradau tikėjimo savimi, ėjau toliau ir pasisekė“, – pasakojo 22-ejų metų krepšininkas.

Pasibaigus projekto dienos veikloms pirmą kartą „One Team“ ambasadoriais tapę P.Valinskas ir K.Pangosas kartu su jaunuoliais įsiamžino atminimo nuotraukose. „Žalgiris“ projektą vykdo jau penktąjį sezoną bei siekia ne tik teigiamų pokyčių bendruomenėje, bet toliau būti sektinu pavyzdžiu kitiems klubams.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA