A. Sabonis mato Šarą ir prie rinktinės vairo: bus laikas, kai ir vasarą padirbės | Kas vyksta Kaune

A. Sabonis mato Šarą ir prie rinktinės vairo: bus laikas, kai ir vasarą padirbės

delfi.lt 2018/05/03 18:05
Asociatyvi / DELFI nuotr.

Kauno „Žalgirio“ laukia lemiamas etapas Eurolygoje. Jau netrukus kauniečiai vyks į Serbiją, kur vyks Eurolygos finalo ketverto varžybos. Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vadovas Arvydas Sabonis negailėjo pagyrų Kauno klubo strategui Šarūnui Jasikevičiui.

„Tai super dalykas. Vėlgi, kaip ir prieš 20 metų, Belgrade laimėjo kitą taurę. Nesvarbu, kad praėjo tiek metų.

Svarbu, kad atėjo ta diena. Labai džiugu dar ir vertinant biudžetą, galimybes, surinkti tokią komandą, atsiskleisti tokiam jaunam perspektyviam treneriui, kuris bus pasaulinio lygio. Mes, lietuviai, juk nesame turėję tiek trenerių, kad galėtume pasakoti ir pasakoti. Tokio trenerio atsiradimas yra didelis džiaugsmas žiūrint į ateitį“, – teigia LKF vadovas.

Legendinis krepšininkas neslėpė matantis ateityje Šarą ir prie Lietuvos nacionalinės rinktinės vairo.

„Aš manau, kad kažkada bus tas laikas, kai jis norės ir vasarą padirbėti su rinktine. Manau, kad ir ten viskas bus į gerą pusę. Didelis pasiekimas, bet kol kas tylime ir laukiame. Jie sutaria visur, todėl ir rezultatas matosi“, – šypsosi A. Sabonis.

Eurolygos finalo ketverto kovos, kurios vyks Serbijos sostinėje Belgrade gegužės 18-20 dienomis, startuos gegužės 18 d. mūšiu tarp Kauno „Žalgirio“ ir Eurolygos čempionų titulą ginančio Stambulo klubo: rungtynės prasidės 19 val. Lietuvos laiku.

Antroji pusfinalio kova tarp Maskvos CSKA ir Madrido „Real“ prasidės 22 val. (Lietuvos laiku).

Daugiau naujienų skaitykite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA