Pamačius, ką prie tvenkinio rado šuo, kaunietei pasidarė nejauku | Kas vyksta Kaune

Pamačius, ką prie tvenkinio rado šuo, kaunietei pasidarė nejauku

Kaunietės asm. archyvo nuotr.

Kaunietė Laura savo asmeniniame socialinio tinklo profilyje pasidalino užfiksuotu įvykiu, nutikusiu, jai išėjus pasivaikščioti prie Romainiuose esančio tvenkinio, kryptimi link Užliedžių. Keturkojė, mėgstanti nasruose nešiotis ir žaisti su gamtoje rastais pagaliais, šį kartą aptiko šį tą kitokio nei įprastai.

[galerija kiek=”4″]

„Išėjome pasivaikščioti su šunyte, o ji pastebėjo pagaliuką, įsmeigtą greta Romainių tvenkinio kranto. Kaip visada, taip ir šį kartą, augintinė panoro pagalį ištraukti. Smagiausia jai pastebėjus „grobį“, jį išrauti. Tad tokios taktikos ėmėsi ir tąkart. Ji rauna, rauna, o aš žiūriu – ištraukė kirvį“, – portalui, „Kas vyksta Kaune“ pasakojo moteris.

Pasak kaunietės, nors iš pradžių buvo kilusi mintis kirvį atsinešti į namus, pasidarė nejauku, tad šuns rastą „lobį“ pakišo po medžiais. „Prieš šį įvykį praeidama pro šalį pastebėjau ir nuskendusią, apvirtusią valtį. Todėl apniko nejaukumo jausmas. Aišku, atimti surudijusį kirvį iš keturkojęs buvo nelengva – ji ėmė radinį graužti tarsi pagalį. Tačiau galiausiai pavyko“, – atvirauja pašnekovė.

Aplinkui nebuvo nė vieno žmogaus, kaip jau minėjau, pakišau kirvį po medžiais ir nuėjome namo, pasidarė baugu, nes kirvis buvo ne šiaip sau numestas, o įsmeigtas, – prisimena kaunietė.

Pasak jos, keturkojė augintinė tokio pobūdžio radinį gamtoje buvo aptikusi šį vienintelį kartą.

Dėkojame kauniečiams, kad dalinatės istorijomis, užfiksuotais vaizdais iš miesto gyvenimo. Jei turite kažką papasakoti ar parodyti Jūs, siųskite informaciją mums el. paštu: kaunas@kasvyksta.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA