Krepšininkai Ballai paliko Lietuvą, bet kalbos apie šalį netils | Kas vyksta Kaune

Krepšininkai Ballai paliko Lietuvą, bet kalbos apie šalį netils

BNS 2018/04/30 08:33
Kas vyksta Kaune nuotr.

JAV krepšininkai Ballai (Bolai) ir realybės šou apie juos kūrėjai paliko Lietuvą, pirmadienį informuoja portalas krepsinis.lt.

Pasak portalo, realybės šou kūrimo procesas Prienuose ir Birštone baigtas, tačiau apie viešnagę Lietuvoje Ballai savo gerbėjams dar kurį laiką pasakos savo realybės šou „Ball In The Family“ serijose.

Į Lietuvą krepšininkai LiAngelo Ballas (LiAndželas Bolas) ir LaMelo Ballas (LaMelas Bolas) atvyko sausio pradžioje, jie žaidė Prienų – Birštono „Vytauto“ krepšinio klube.

Pernai gruodžio pradžioje pasirašius kontraktą, Prienų ir Lietuvos vardas per kelias valandas nuvilnijo Jungtinių Valstijų žiniasklaidoje, televizijos pranešėjams vis bandant teisingai ištarti miesto ar klubo, kuriame jie žais, pavadinimą.

Šių krepšininkų pavardė pastaraisiais metais išgarsėjo dėl aštriai kalbėti mėgstančio jų tėvo LaVaro ir brolio Lonzo žaidimo NBA. Dalis žmonių juos lygina su Jungtinių Valstijų garsenybių Kardashianų (Kardašianų) šeima.

LaVaras Ballas pernai atsidūrė žiniasklaidos dėmesio centre, kai jį nedėkingumu apkaltino JAV prezidentas Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas), teigiantis, kad padėjo jo sūnui LiAngelo išvengti kalėjimo dėl vagystės Kinijoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA