N-18 Prie Mykolo Žilinsko galerijos – nuogo vyro šou (video) | Kas vyksta Kaune

N-18 Prie Mykolo Žilinsko galerijos – nuogo vyro šou (video)

Stopkadras

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojai užfiksavo nekasdienį vaizdą miesto centre. Vyriškis prie Mykolo Žilinsko dailės galerijos nusprendė atkartoti žymiojo Petro Mazūro „Žmogaus“ sceną. Vien judesiais imituoti stovėsenos, žinoma, neužteko – nusimetė ir drabužius.

Diskutuotinos meninės vertės performansas Nepriklausomybės aikštės praeivius užklupo šeštadienį, apie 16.40 val. Iki pusės nuogas vyriškis priėjo prie skulptūros, nieko nelaukęs nusimetė kelnes ir pasirodė kauniečiams vien Adomo kostiumu.

Tuoj po to vyras pritūpė, priklaupė – tada vėl atsistojęs kelias akimirkas buvo išskėtęs rankas visai kaip 1986 m. iškilęs „Žmogus“ ir atrodė, kad pozuoja nuotraukai. Netrukus kelnės kilo aukštyn ir šou buvo baigtas.

Sprendžiant iš minios skleidžiamų garsų, praeiviai tai priėmė kaip pokštą ir gardžiai pasijuokė, o gal išsijuokė, tačiau akibrokštu nesižavėjo. Angliškai klausdami „kas per velnias?“ skatino vyrą baigti kvailioti.

Sceną įamžinęs Edvardas „Kas vyksta Kaune“ sakė, kad pasirodymą surengęs vyras yra iš Portugalijos. Liudininko vertinimu, artisto gyslelę pademonstravęs užsienietis nebuvo girtas. Vaikinas pridūrė, kad veiksmą stebėjo gana daug žmonių.

„Beje, po to jo draugas nusirengė jau visas ir nubėgo nusifotografuoti. Antro žmogaus nufilmuoti nespėjome“, – pasakojo kaunietis. Anot Edvardo, policija iškviesta nebuvo ir vyrai išvengė galimų sankcijų už savo grožybių demonstravimą viešoje vietoje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA