Sporto renginiai apnuogino Kauno problemą: lovą gauna ne visi | Kas vyksta Kaune

Sporto renginiai apnuogino Kauno problemą: lovą gauna ne visi

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kaune vykstant Pasaulio ledo ritulio čempionatui ir Eurolygos ketvirtfinalio rungtynėms jaučiamas sportininkų ir svečių antplūdis. Kone visi mieste esantys viešbučiai – pilnai užpildyti ir norint čia užsisakyti nakvynę, tą padaryti pavyks ne visiems – laisvi kambariai šiuo metu tikras deficitas.

Apie tai, kad Kaune yra pastebimas ryškus laikinojo apgyvendinimo vietų trūkumas, praeitą savaitę prabilo Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacijos direktorius Mindaugas Statulevičius. Raudondvario pilyje Kauno rajono savivaldybės organizuotoje konferencijoje, kurioje kalbėta apie nekilnojamojo turto plėtrą, pasisakęs pranešėjas teigė, jog 1200 kambarių viešbučiuose ambicijų organizuoti didelius renginius turinčiame Kaune yra gerokai per mažai.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žurnalistai kalbėjosi su Kauno centre įsikūrusio viešbučio „Park Inn by Radisson“ generaline direktore Jūrate Rudiene.

„Šiai dienai ir rytojui dar turime kelis laisvus kambarius, bet tikrai labai nedaug. Pastarųjų sporto renginių Kaune metu esame beveik pilnai pripildyti. Numeriuose apsistojo dalis komandų narių ir pastovių viešbučio svečių“, – komentavo ji.

Pasak J. Rudienės, toks lankytojų antplūdis įprastą balandžio mėnesį, jei nevyksta svarbių didelio masto renginių, retai pasitaiko. „Tačiau, jei Kaune vyksta didesnis ar mažesnis renginys, susidomėjimas ir noras apsistoti „Park Inn“ – ženkliai juntamas“, – teigė „Park Inn“ generalinė direktorė.

Paklausta apie tai, kokius įgeidžius tenka tenkinti viešbučio virėjams, kad įtiktų sportininkams, J. Rudienė sakė, kad ypatingas racionas specialiai sportininkams nėra kuriamas, nes patiekiamuose patiekaluose gausu visų reikiamų medžiagų. „Sportininkai renkasi valgius, kuriuose gausu angliavandenių – makaronus, vištieną ir kitus“, – atviravo ji.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA