Fiksuoja skaitytojas: ar Kauno neištiks Gedimino kalno Vilniuje likimas? | Kas vyksta Kaune

Fiksuoja skaitytojas: ar Kauno neištiks Gedimino kalno Vilniuje likimas?

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Sekmadienį portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Eimantas užfiksavo grėsmingai atrodančius vaizdus Aukštuosius ir Žemuosius Šančius jungiančioje Švenčionių gatvėje. Kaunietis ėmė svarstyti, ar neseniai remontuotos gatvės, vis dėlto neištiks toks pats likimas, koks jau kurį laiką kamuoja Gedimino kalną Vilniuje.

[galerija kiek=”4″]

„Ar esant tokioms nuošliaužoms Kauno nelauks bene identiškas likimas kaip garsiojo kalno sostinėje? Kauniečio atsiųstose nuotraukose matyti didelė žemių nuošliauža, šlaito, esančio Švenčionių gatvės, dažnai vadinamos „Uošvės liežuviu“, pašonėje.

„Jau pradėjusi trūkinėti ir naujai išklota gatvės kelio danga“, – praneša Eimantas.

Portalas „Kas vyksta Kaune“ užsitęsusiais darbais Švenčionių gatvėje domėjosi dar sausį. Kaip tada teigė Kauno miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis, viskas užtruko ilgiau nei planuota, nes čia buvo įrengiamas vandens nuotekų tinklas, dėl kurio „Uošvės liežuvio“ važiuojamoji dalis nebeužšals esant žvarbiems orams kaip būdavo anksčiau. „Norime padaryti gerai, kad čia nereikėtų grįžti dar daugelį metų, o tai užtrunka“, – tąkart teigė A. Pakalniškis.

Papildysime Kauno miesto savivaldybės komentaru.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA